Diskuse s wikipedistkou:Bajola

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky a přeji úspěšné další editování! --Wespecz 11. 1. 2011, 19:43 (UTC)

KARAT Software a.s.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku KARAT Software a.s.. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Wespecz 11. 1. 2011, 19:43 (UTC)

Informační systém KARAT[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Informační systém KARAT. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Wespecz 11. 1. 2011, 20:01 (UTC)

Dobrý den, reaguji na zamítnutí zápisu KARAT Software a.s. a Informační systém KARAT. Oba zápisy jsme 2x opravovali, poprvé nám bylo sděleno, že je to psáno příliš propagačně. Proto jsme text upravili tak, aby tam byla pouze fakta. Tudíž propagačního na nich už nic není. Poté jste nám zápisy zamítli proto, že jsme nedodali odkazy o významnosti. Proto jsme doplnili weby, kde se o společnosti nebo systému píše. Po třetí (nyní) jste nám zápis zamítli z prvého i druhého důvodu. Pokud nepovažujete společnost KARAT Software či IS KARAT za dostatečně významné, jaktože považujete za významné níže uvedené firmy??? A pokud si dáme práci, tak těch "nevýznamných", resp. méně známých či neznámých zápisů najdeme určitě daleko více. Děkuji za vyjádření.

--Bajola 24. 3. 2011, 13:27 (UTC)

KARAT software[editovat zdroj]

Dobrý den. Smazal jsem váš článek KARAT Software, neboť se nedomnívám, že se jedná o téma, které je pro encyklopedii významné. Text nebyl psán encyklopedicky, ale spíše jako propagační článek; takové jsou zcela jistě dobré na řadě různých serverů, které se věnují informačním technologiím, nikoliv však pro encyklopedii. Článek na toto téma byl založen již na podzim 2008 ale správci jej v téže době také smazali, a to se stejným odůvodněním. Ekonomického softwaru je na trhu celá řada a já se nedomnívám, že KARAT software patří mezi tak významné kousky, že by se zde mohl zařadit například vedle operačních systémů, či celosvětově používaných programů. Ostatně, ani ekonomický systém Pohoda, který je mnohem známější, svůj článek na Wikipedii nemá. --Aktron (|) 28. 2. 2011, 18:13 (UTC)

Zakládání článků[editovat zdroj]

Zdravím. Omloufám se za toho kolegu paní kolegyně. Psaní článků má svá pravidla. Psaní propagačních článků je má také. Zkuste v článku uvést především názory dvou třetích stran na popisovaný subjekt. Pokud je tento subjekt pro nezávislé zdroje relevantní, má smysl o něm psát článek. K obsahu mohu doporučit toto: zdržte se případného vychvalování vlastních produktů bez zdrojů třetích stran. Přeji hodně úspěchů.--Dendrofil 11. 7. 2011, 15:57 (UTC)

Dobrý den, v článku však takové odkazy máme. Jsou to odkazy na články třetích stran - např. CVIS (Centrum pro výzkum informačních systémů) a média, např. Systemonline.cz (vydavatelství CCB). http://cs.wikipedia.org/wiki/KARAT_Software Navíc jsem upozorňovala, že je tu x stránek, které podmínku významnosti nesplňují. Můžete mi říct, jaké významné odkazy jsou u následujících stránek?

Dobrý den, nezapomínejte se prosím podepisovat ;-). Přeju hezký den --Paxan 12. 7. 2011, 11:15 (UTC)

Návod na vložení podpisu máte v uvítacím rámečku v úvodu své diskusní stránky. Opravdu Vám vřele doporučuji více pozornosti věnovat prozkoumání Wikipedie, jejích pravidel a způsobů fungování dříve než budete editovat. Bude to ku prospěchu Vám i Wikipedii. --Bazi 12. 7. 2011, 12:56 (UTC)

Kopie z vašich stránek[editovat zdroj]

Článek KARAT Software, jenž jste vložila do Wikipedie, pochází původně z asi stránek vaší společnosti. Než se vůbec jde bavit o významnosti předmětu článku, je nutné vyřešit autorská práva k textu. Koukněte se prosím na WP:OTRS, kde je popsáno, jak postupovat, pokud je zde publikován nepůvodní text doposud licenčně nekompatabilní s Wikipedí. Neberte to prosím jako nějaký druh obstrukce, autorská práva se měla řešit nejdříve, bohužel došlo k opomenutí. --Tlusťa 12. 7. 2011, 11:35 (UTC)

Prave jsme povoleni odeslali z e-mailu petra.misakova@karatsoftware.cz. (Bajola 12. 7. 2011, 11:53 (UTC))