Wikipedista:Xnovk56

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jmenuji se Klára, je mi 20 let a navštěvuji Vysokou školu ekonomickou v Praze ...

O mně[editovat | editovat zdroj]

Jmenuji se Klára a pocházím z města Čáslav. Narodila jsem se roku 1993 a většinu svého dětství jsem strávila v malebné vesničce Velký Dřevíč, kde žije zbytek mé široké rodiny.

Téměř celé své školské radosti a starosti jsem strávila ve městě Čáslav, a to na Základní Masarykově škole. Poté jsem přestoupila na Obchodní akademii ve stejnojmenném městě.

Po úspěšně složené maturitě a po zdolaných přijímacích zkouškách, jsem se stala studentkou Vysoké školy ekonomické v Praze, kde studuji na fakultě Financí a účetnictví obor Učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání. Zde se nacházím dodnes...


Zájmy[editovat | editovat zdroj]

  • Muzika

Mým velkým koníčkem je hudba, kterou si vždy ráda poslechnu, a to jak doma, na cestách ve sluchátkách tak i na koncertech. Každoročně navštěvuji festival Rock for people, který se pořádá v prostorách letiště Hradce Králové.

  • Cestování

Ráda cestuji samozřejmě po České republice, ale více mě láká poznávání cizích krajin. Několikrát jsem navštívila Řecko, kde jsem poznala několik řeckých památek a zajímavých míst. Dále jsem navštívila Chorvatsko, Španělsko a Anglii.