Wikipedista:MigNov

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vlastním jménem Michal Novotný, narozen 9. října 1984 ve městě Polička nacházející se v okrese Svitavy v Pardubickém kraji České Republiky, ačkoliv celé své dětství žil ve městě Svitavy, kde navštěvoval základní školu i Gymnázium Svitavy.

V roce 2004 přišel do Brna za účelem studia na Fakultě Informatiky Masarykovy Univerzity v Brně, kde krátce studoval. Po ukončení studia vystřídal několik zaměstnání v oboru informatiky jako vývojář webových aplikací, telemarketingových aplikací či virtualizačního software ve společnosti Red Hat.

V roce 2016 společně s dalšími společníky spoluzaložil společnost GreyCortex (web GreyCortex s.r.o.) zabývající se kybernetickou bezpečností, kde působil původně jako vývojář operačního systému produktu MENDEL a později jako výzkumník a bezpečnostní analytik pro informační technologie. V současné době se zabývá bezpečností informačních a operačních technologií, jak je možné vidět i na jeho příspěvcích na profesionální síti LinkedIn [1] či někdy i na sociální síti Facebook [2].

Již od roku 2003 má vlastní webovou stránku www.migsoft.net a aktivně se zajímá o kybernetickou bezpečností či tvorbou vlastní DIY elektroniky.

[1] https://www.linkedin.com/in/mignov/
[2] https://www.facebook.com/MigNov