Diskuse s wikipedistou:Mirmal

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 15 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Vítám v české Wikipedii. Rád bych Vás požádal o doplnění zdrojů k článku Ferdinand Hodler, jelikož některé informace se mi zdají poněkud podezřelé - konkrétní problémy jsem napsal na Diskuse:Ferdinand Hodler. Děkuji za pochopení. A ještě Vám sem vložím standardní uvítací letáček místo chleba a soli, kde jsou základní informace a odkazy. Přeji hodně zdaru! --Luděk 08:22, 18. 11. 2007 (UTC)


--Luděk 08:22, 18. 11. 2007 (UTC)

Škrt hlasu[editovat zdroj]

Zdravím, kolego, musel jsem škrtnout Váš hlas v hlasování Wikipedie:Žádost o práva správce/Zirland (byrokrat), protože jste v době jeho zahájení nedosáhl minimálního počtu 25 editací v hlavním jmenném prostoru potřebného k vaší účasti. Díky za pochopení a přeji Vám pěkný den -- Mercy (|Ω) 20:41, 8. 4. 2008 (UTC)

Přesto děkuji za vyjádření podpory, hlasu od zakladatele projektu si velmi vážím. Přestože narozdíl od kolegy Mercyho nepovažuji počet tvých editací za nedostatečný, není asi vhodné abych manipuloval s hlasy ve vlastním případě. --Zirland 10:36, 11. 4. 2008 (UTC)

Jan Šprincl[editovat zdroj]

Ahoj, tú žiadosť na zdroj som dala len preto, že Vítějeves ma len okolo 400 obyvateľov. Na umiestnenie strednej školy sa mi to zdá veľmi málo. Maj sa fajn. --Lalina (diskuse) 22. 4. 2012, 12:01 (UTC)

Je to pravda, také mě to překvapilo, jedná se o očividnou chybu, ale nevím, jak se dostala do archívu. Mirmal

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo (diskuse) 11. 6. 2012, 09:42 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Norbert Schreier, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 30. 6. 2012, 06:29 (UTC)

Šablona Překlad[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za překlad článku Viktorija Kamenská z ruské Wikipedie. Chci Vás pouze upozornit na drobnost — existenci šablony {{Překlad}}, která se vkládá do článku kvůli autorským právům, správně na začátek referencí. Vy jste v článku uvedl „Zdroj — ruská Wikipedie“, tohle je vlastně technicky správný zápis stejné věci. Použití je jednoduché, třeba ve Vámi vytvořeném článku to vypadá {{Překlad|ru|Каменская, Виктория Александровна|55997332}}. Bližší dokumentaci naleznete také zde. Kdyby Vám cokoliv nebylo jasné, neváhejte se zeptat. Všechno dobré přeje --Mario7 (diskuse) 5. 7. 2013, 19:04 (UTC)

Děkuji za vysvětlení. Mirmal.

Josef Kavka (geolog-esperantista)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Josef Kavka (geolog-esperantista). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuse) 17. 6. 2019, 21:20 (CEST)Odpovědět

Takhle to dělám od roku 2003. Nechápu, proč se po uzavření okna nechová stránka tak, jak má, proč zůstala v podobě zdrojového kódu. Malovec

Editaton v Českém rozhlase Olomouc[editovat zdroj]

--V0lkanic (diskuse) 4. 5. 2023, 08:52 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Všechno nejlepší k narozeninám[editovat zdroj]

Milý Mirku, dovol mi, abych ti už dnes, ještě před naším sobotním setkáním v Praze, už touto cestou pogratuloval k tvým kulatinám, popřál ti hodně štěstí, pevné zdraví a neutuchající zápal pro dobrou věc. Děkuji ti za všechnu tvou práci pro esperanto, pro Wikipedii, pro českou literaturu i pro Brno, která už vyprodukovala mnoho dobrého. S pozdravem uživatel tvého slovníku a přispěvatel „tvé“ encyklopedie ještě předtím, než jsem tě vůbec měl tu čest po přistěhování se do Brna osobně poznat, Marek Blahuš. --Blahma (diskuse) 8. 12. 2023, 01:23 (CET)Odpovědět

Marku, děkuji, zítra si popovídáme. Mirmal --Mirmal (diskuse) 8. 12. 2023, 19:03 (CET)Odpovědět

Všechno nejlepší k narozeninám[editovat zdroj]

Vážený pane, česká Wikipedie patří již 16 let k mým největším koníčkům. Díky ní jsem se dozvěděl řadu zajímavých věcí, navštívil spoustu zajímavých míst, setkal se s řadou zajímavých lidí a našel desítky opravdu skvělých přátel. Za to vše Vám patří veliký dík! Všechno nejlepší k narozeninám Vám přeje --Gampe (diskuse) 8. 12. 2023, 07:42 (CET)Odpovědět

Děkuju za blahopřání. Mirmal --Mirmal (diskuse) 8. 12. 2023, 19:02 (CET)Odpovědět

Všechno nejlepší k narozeninám[editovat zdroj]

Zdravím a přeji všechno nejlepší k narozeninám, samozřejmě hlavně zdraví. Pokud byste s kolegy nezaložili českou wikipedii, asi bych neměla tak zajímavý důchodový věk. Moc a moc vám za to děkuji a těším se na vaši zítřejší přednášku. Naďa Čel --Naďa Čel (diskuse) 8. 12. 2023, 09:34 (CET)Odpovědět

Děkuji, ale zítra budu maximálně vzpomínat. Mirmal --Mirmal (diskuse) 8. 12. 2023, 19:01 (CET)Odpovědět

Všechno nejlepší k narozeninám[editovat zdroj]

Dnes je to 70. let od narození někoho, kdo způsobil narození takového významného projektu, kterým je česká Wikipedie. Proto Vám přeji všechno nejlepší a hodně energie na pokračování v celoživotní podpoře Esperanta. --LiMr (diskuse) 8. 12. 2023, 09:56 (CET)Odpovědět

Děkuji a zítr na shledanou. Mirmal --Mirmal (diskuse) 8. 12. 2023, 19:00 (CET)Odpovědět

blahopřání k narozeninám[editovat zdroj]

Vážený pane,

blahopřejí Vám k narozeninám a přeji do dalších let jen to nejlepší. Využívám příležitosti, abych ocenil Vaši vizi mít českou wikipedii. Prokázala, jak je velmi důležitou nositelkou vědomostí. Pro mne osobně i velkou příležitostí se poučit a také veřejnosti nabídnout témata, která, jak doufám, mají šanci zaujmout, být užitečná.

Děkuje Josef Vacl --Josef Vacl (diskuse) 8. 12. 2023, 12:11 (CET)Odpovědět

Děkuji za blahopříní. Mirmal --Mirmal (diskuse) 8. 12. 2023, 18:58 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět