Diskuse s wikipedistou:Malin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 dny od uživatele Ikcur v tématu „Pozvánka

Vítejte[editovat zdroj]

Vážený kolego, vítejte do české Wikipedie. Skutečně se zájmem jsem si pročetl Váš zde zřejmě první příspěvek Secese. Nechci se zde obšírněji zabývat obsahem ani stylem (který, mimochodem, považuji za velmi encyklopedistický a pro Wikipedii vítaný – začátečník asi nejste, i když to je Váš první příspěvek zde), přenechám to znalcům umění. Mám zde jednu prosbu. V souhrnu editace jste sice poznamenal, že se jedná o Váš příspěvek, zveřejněný již jinde, nám by ovšem prospělo, kdybyste toto mohl ještě jednou opakovat na diskusní stránce příspěvku zde, kde uvedete zdroj, pramen, Vaše autorství a poznámku, že Váš příspěvek poskytuje české Wikipedii za licenčních podmínek GFDL. Tím budou všechny nejasnosti vyjasněny (souhrn editací se jaksi za pár hodin ztratí). Mnohokrát děkuji, a doufám, že to nebyl jen takový výlet, ale že Vás tu ještě uvidíme. Budete-li mít další otázky, obraťte se přímo na mne, rád odpovím, to ale učiní rádi i jiní. -jkb- 19:32, 27. 5. 2005 (UTC)

Vážená kolegyně, děkuji za Vaší licenční poznámku na stránce Diskuse:Secese. Další malá poznámka (těch dostanete ještě jistě víc, já si na to také zvykl): píšete-li něco na diskusních stránkách (ať již na diskusích k článkům nebo na diskusích u uživatelů), je vhodné se podepsat – uděláte prostě čtyři vlnovky ~~~~, čímž se objeví nejen Váš podpis, ale i datum a čas zveřejnění. Jinak, všímám si pro sebe, že jste ona a ne on, takže se dodatečně omlouvám. -jkb- 20:04, 27. 5. 2005 (UTC)

Nuže dobrá, tak po třetí (no do třetice všeho dobrého, jak si vzpomínám). Již jsem Vás sice přivítal, a sice dvakrtát, a mezitím jsem si dokonce všiml, že jste ONA a ne on. Přesto, teší mne že se zde hlásíte svým vlstním účtem (který byl svtvořen IP adresou 194.108.44.66, doufám že vše souhlasí). Následující mi je důležitié: budete-li mít otázky k wikipedii, jak se co dělá či nedělá, co je třeba aby... atd., tak se prosím ohlašte. Buď u mne či na Wikipedie:Potřebuji pomoc či jinde. Pomoc dostanete. Mnoho zdaru, Váš -jkb- 17:10, 5. 9. 2005 (UTC)
A no tak do čtvrtice všeho... dívám se na Vaši stránku a líbí se mi, včetně toho co by mělo být osvobozeno (Tibet, Burma), včetně pár skupin (překvapivě ve Vaší věkové kategorii: i Pink Floyd, Velvet U., S. O’Connor, L. Cohen, ale Abbu bych nebral...); no i u těch malířů někoho najdu. Tak ještě jednou: mnoho zdaru, doufám, že Vás tu občas uvidím, Váš bratr se hlásí jaksi periodicky pravidelně. -jkb- 17:28, 5. 9. 2005 (UTC)

Pidihesla[editovat zdroj]

Díval jsem se, že zakládáte takova pidihesla. Chtěl bych Vás požádat:

  • Zkuste je udělat trochu delší. Alespoň dvě věty ;-)
  • Pokud zůstanou krátká (myslím ty dvě věty), přidejte tam šablonu {{pahýl}}
  • Zkuste dodávat interwiki (mezijazykové odkazy)
  • Pokud dvě hesla znamenající totéž, vytvořte jen jedno (častější) a druhé dejte jako redirect.

Dík --Postrach 16:25, 7. 9. 2005 (UTC)

Ahoj, můžete prosím doplnit licenci u souborů Soubor:Krizikuv sal v Mestanske besede v Plzni.jpg a Soubor:Kino Beseda v Mestanske besede v Plzni.jpg? Usuzuji dle ostatních, že jste jejich autorkou, ale raději to nechám na Vás. Díky Tlusťa 11:44, 20. 9. 2006 (UTC)

A ještě jeden :) Soubor:Divadelko JoNas v suterenu Mestanske besedy v Plzni.jpg Tlusťa 11:51, 20. 9. 2006 (UTC)

Díky:-)--Malin 15:36, 21. 9. 2006 (UTC)

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:44, 6. 5. 2007 (UTC)

Pilsen (Plzeň)[editovat zdroj]

Hello Malin, i'm a user of the Dutch Wikipedia, and i am busy with writing the article nl:Pilsen (about Plzeň). I saw you are from Plzeň, and you speak English, so i ask it to you: What are the future plans of the city? Will there be built new neighbourhoods, new roads, new ...? I was looking on the internet, but i couldn't find information in German or English. So, maybe there is information in Czech, but i don't speak Czech (sorry ;)). I hope you can help me! My kind regards, (nl:)Erwin1990 18:14, 26. 5. 2007 (UTC)

Buťi[editovat zdroj]

Dobrý den Vzhledem k politice wikipedie týkající se Propagačních článků jsem článek o tomto charitativní obchodu navrhl na smazání.

Za pochopení děkuje --Jenda H. (diskuse) 1. 4. 2013, 09:49 (UTC)

--Horst (diskuse) 16. 6. 2015, 11:58 (CEST)Odpovědět

Západočeské muzeum v Plzni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Západočeské muzeum v Plzni. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --147.32.167.65 22. 7. 2015, 12:19 (CEST)Odpovědět

Anděl Fest[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Anděl Fest. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 2. 9. 2015, 11:41 (CEST)Odpovědět

Miloslav Nohejl[editovat zdroj]

Dobrý den, já vím, že Váš zájem je architektura a že Plzeň je velké město. Ale jako Plzeňačka (Plzeňák?) neslyšela jste někdy jméno plzeňského spisovatele Miloslava Nohejla? Vyrobil jsem mu stránku, ale zejména se mi nepodařilo dohledat údaj o jeho úmrtí. Nechce se Vám na tu stránku kouknout a v případě možnosti doplnit? Zdraví --Svenkaj (diskuse) 18. 1. 2018, 14:03 (CET)Odpovědět

Autora bohužel neznám - našla jsem nějaké info http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=826, mohli by o něm něco vědět v knihovnách "1948–51 byl ředitelem Krajské lidové knihovny v Plzni, potom odešel do invalidního důchodu".

@Malin: Díky. Slovník mám ve zdrojích; špatně jsem se vyjádřil - překvapilo mě, že jeho úmrtí nevěnoval pozornost denní tisk (alespoň já jsem zmínku nenašel), i když vydáván byl. Nechme to být, snad informace, kterou jsem slepil, stačí. Zdraví --Svenkaj (diskuse) 18. 1. 2018, 16:39 (CET)Odpovědět

Pozvánka[editovat zdroj]

Setkání v Botanické zahradě Bečov nad Teplou 25. dubna do 28. dubna 2024. Jarní setkání pro Wikipedisty přírodovědce, milovníky přírody a především botaniky. Více informací je zde. -- Ikcur (diskuse) 20. 4. 2024, 16:32 (CEST)Odpovědět