Diskuse s wikipedistou:Jiří Rejfíř

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Povšimněte si prosím zejména odkazu „Jak zakládat nové články“. Vaše editace v kategorii Lidé jsem zrušil. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 2. 4. 2014, 07:19 (UTC)

MICHAL MACEK[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku MICHAL MACEK. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku MICHAL MACEK. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vavrin (diskuse) 2. 4. 2014, 07:28 (UTC)

Michal Macek (podnikatel)[editovat zdroj]

Zdravím. Upozorňuji na diskusi o smazání článku Michal Macek (podnikatel), který jste založil. --Harold (diskuse) 12. 4. 2014, 21:12 (UTC)

Žádost o komentář[editovat zdroj]

Dobrý den, nezakládejte prosím novou Žádost o komentář o obsahu článku, pokud právě probíhá Diskuse o smazání o tomtéž článku. Jen se tím tříští diskuse o záležitosti, ke které je na prvním místě příslušná právě Diskuse o smazání. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 13. 4. 2014, 22:42 (UTC)

Kolego, omlouvám se, snažil jsem se získat další zdroje argumentů. Diskuse s kolegou Haroldem mi přišla neobjektivní. --Jiří Rejfíř (diskuse) 13. 4. 2014, 22:43 (UTC)
Chápu Vaše úsilí, ale vězte, že článek opravdu působí jako propagační článek. Wikipedie jistě není dokonalá, její obsah závisí na práci dobrovolníků a uplatňování jejích pravidel v konkrétních případech je limitováno jejich lidskými kapacitami, které nejsou nekonečné. Pravidla jsou však výsledkem konsensu a jejich dodržování by mělo zajistit kvalitní obsah Wikipedie. Kolega Harold v Diskusi o smazání pracuje s pravidly a snaží se je opravdu zodpovědně aplikovat v souladu se zvyklostmi Wikipedie. Na rozdíl od Vás není s předmětem článku nijak svázán, takže věřím, že opravdu dokáže posoudit celou věc objektivněji. Rozumím tomu, že s ním nesouhlasíte, ale v Diskusi o smazání se mohou vyjádřit a nejspíš vyjádří i další zkušení wikipedisté, kteří také pravidlům Wikipedie rozumí, dokáží celou věc posoudit a věřím, že dospějí k výsledku, který rozhodně nebude výsledkem žádné zvůle jednotlivce. --Bazi (diskuse) 13. 4. 2014, 23:15 (UTC)

Dobrý den, Vámi založený ŽOK jsem smazal. O ponechání či smazání konkrétních článků existuje na Wikipedii k tomu přímo určená procedura Diskuse o smazání, nikoli ŽOK, která právě běží, viz také vyjádření na nástěnce správců. Děkuji za pochopení.--Kacir 14. 4. 2014, 00:20 (UTC)

Děkuji za vysvětlení. Se smazáním Žoku souhlasím, byl to předčasný krok. --Jiří Rejfíř (diskuse) 14. 4. 2014, 08:27 (UTC)

Vytvoření rozcestníku z existujícího hesla[editovat zdroj]

Zdravím, pro info, když vytvoříte rozcestník a původní heslo přesunete, je potřeba ještě ve všech článcích opravit wikiodkazy, aby byly adresné na přesunutý článek (a tudíž neodkazovaly na rozcestník). U článků vlevo na liště v položce Nástroje je parametr Odkazuje sem. Původně článek Michal Macek byl o fotbalistovi, nyní Michal Macek (fotbalista), teď je z něj tedy rozcestník. Protože jste ale neopravil wikiodkazy, tak stránky teď odkazují na rozcestník (odkazy jsou v nich zvýrazněny zeleně), a to je chybně. Zde je seznam stránek, který potřebuje wikiodkazy opravit. Když jich není moc, lze to udělat ručně, jinak lze požádat o úpravu botem.--Chalim Kenabru (diskuse) 14. 4. 2014, 07:41 (UTC)

Asi by bylo na místě požádat o opravu botem, je jich hodně. Jinak pokud heslo přežije, mohu to opravit sám. --Jiří Rejfíř (diskuse) 14. 4. 2014, 08:25 (UTC)
Není jich moc (to je třeba 40 stránek). Najít ty odkazy na každé stránce jde rychle pomocí CtrlF. Já to můžu fixnout i sám, ale chtěl jsem Vám to napsat, protože jsem předpokládal, že s tím nejste seznámen. Myslím, že ten rozcestník zůstane. --Chalim Kenabru (diskuse) 14. 4. 2014, 08:49 (UTC)
Pokud heslo přežije, projdu to. Jinak by to byla (bohužel) ztráta času. Už heslo mi zabralo několik hodin, aby bylo kvalitní a bohužel... výsledek vidíte :-(. --Jiří Rejfíř (diskuse) 14. 4. 2014, 09:22 (UTC)