Diskuse s wikipedistou:Jaromir Adamek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 12:03, 10. 7. 2008 (UTC)

  • Díky zatím jsem vesele promazávaný, ale není se čemu divit... :) Jaromir Adamek 13:00, 10. 7. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Mixxed up. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Kacir 5. 6. 2010, 16:23 (UTC)

Pepeline[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Pepeline. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Aktron (|) 22. 6. 2010, 16:24 (UTC)

Pepeline[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Pepeline. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --frettie.net 22. 6. 2010, 18:22 (UTC)

Dobrý den ještě jednou, koukal jsem, že jste již odstranil šablonu o nevýznamnosti, podle mě vaše zdroje nejsou ideální - je sice pěkné, že se skupina prezentuje na mnohých projektech, ale články o ní nejsou ve skutečnosti významné články. Pokud byste našel rozhovor s kapelou či ideálně i další referenční články, tak by to jistě bylo lepší. --frettie.net 22. 6. 2010, 18:22 (UTC)

Přivítání + upozornění - článek Investice[editovat zdroj]

Zdravím Vás, dovolte abych Vás zde přivítal, jelikož to zatím asi nikdo neudělal. Níže umístěná šablona Vám jistě vysvětlí něco o editaci Wikipedie a doporučuji k prostudování odkazy tam uvedené. Dále jste pak upravil článek Investice. Bohužel některé jeho části lze bez váhání označit za vlastní výzkum i co do použitého jazyka, resp. neencyklopedické formulace, tak i do obsažené informace. Pokud chcete spolupracovat na tvorbě článků, je vždy třeba uvést zdroj (nejlépe nějaký ověřitelný a spolehlivý), ze kterého jste čerpal. Vlastní zkušenosti, domněnky či hypotézy jsou většinou rychle smazány. S pozdravem, --DeeMusil 15. 9. 2010, 00:53 (UTC)

Magorák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Magorák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 29. 1. 2011, 16:35 (UTC) Děkuji Vám za informace v článku Magorák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 29. 1. 2011, 16:35 (UTC)