Diskuse s wikipedistou:Holodorov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Díky za pochopení. --Gampe 1. 4. 2010, 05:03 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Aklo. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Tchoř 16. 5. 2010, 01:42 (UTC)

Dobrý den. Děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Díky za pochopení. --Gampe 1. 4. 2010, 16:41 (UTC)

Pardon na článcích stále pracuju, jsou to překlady z anglické wikipedie, zdroje okamžitě doplním --Holodorov 3. 4. 2010, 15:35 (UTC)

Pro překlad článku z cizojazyčné wiki existuje Šablona:Překlad, kterou jsem doplnil do Vašich článků. Přesto si myslím, že by tam měly být primární zdroje. Do článku Howard Phillips Lovecraft jsem alespoň jeden doplnil. Doporučuji prostudovat Wikipedie:Dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje a následné odkazy. Hodně zdaru přeje --Gampe 3. 4. 2010, 15:55 (UTC)

Omlouvám se, doplňuji zdroje, u původních článků jejichž jsou předlouhou nejsou zdroje jasněji uvedené, ale pocházejí z v nich uvedené literatury. --Holodorov 17. 5. 2010, 10:38 (UTC)