Diskuse s wikipedistou:DanielCZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 dny od uživatele Draceane v tématu „Šablona a editace

Nový začátek[editovat zdroj]

Zdravím. Ahoj je hezké, že jsi vymazal všechny své diskuze, ale je to dost neetické už vůči těm, kteří s tebou diskutovali. Zkus to vyřešit tak, že založíš podstránku (třeba archív) např. takto: Archív 1 (a odkaz na archív tu napsat) a ty diskuze skopíruješ, alespoň tam, aby ti nekazili image. Současně jsem se tě chtěl zeptat jestli tě můžu dopsat mezi wikipedisty co se starají o portál ledního hokeje, protože jsi jeden z nejaktivnějších.--Saldenio 25. 6. 2010, 15:22 (UTC)

Zdravím.Tady jsou stránky které jsi založi.
A tady statistika. Možná se Ti to bude hodit. Hezký den.--Zoner57 4. 7. 2010, 06:08 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Ahoj, máš nárok na dvoje vyznamenání. Jedno za 200 a druhé za 1000 uskutečněných editací. Tak ti je sem dávám. Zkopíruj si je libovolně do profilu (velikost, kdyžtak změň). Jen tak dál.--Saldenio 27. 6. 2010, 12:50 (UTC)

Miroslav Fričer[editovat zdroj]

Zdravím, prosímtě mohl by jsi opravit u Fričera poslední větu v části Kariéra. Nějak jí nerozumím. Nechápu od kdy do kdy vlastně v těch týmech trénoval (Ty letopočty v závorkách jsou dost matoucí). Díky.--Saldenio 5. 9. 2010, 19:18 (UTC)

defaultsort[editovat zdroj]

Ahoj, díky za tvoje založené články o hokejistech. Chtěl bych tě však poprosit, aby jsi přidával do článků o osobách před kategorie defaultsort ve tvaru {{DEFAULTSORT:Příjmení, jméno}} , stejně jako je to teď v článku René Vydarený. Je to kvůli tomu, aby se články řadily v kategoriích podle příjmení. Díky a ať se ti práce daří. --Jowe 6. 9. 2010, 11:04 (UTC)

Statistiky[editovat zdroj]

Zdravím. Předem díky za nadšení s jakým zakládáš nové články. Jen maličkost, prosím ve statistikách u hokejistů nevypisuj aktuální rozjetou sezonu. Statistiky aktualizujeme až po sezóně. Když necháme ve statistikách hráče po celou sezonu 4 zápasy v tabulce jen proto, že byla taková situace v době, kdy jsi založil článek, tak to bude vypadat blbě a aktualizovat statistiky několikrát do roka u tolika hráčů je nad míru. Díky. p.s.: Jsem rád za tvoje články, sice mají malé mouchy, ale nejsou opsané z anglické wikipedie a vím jak je těžké a nevděčné skládat článek z několika různých zdrojů. Jen tak dál.--Saldenio 30. 9. 2010, 19:24 (UTC)

Udělení Řádu hokejového odborníka[editovat zdroj]

Řád hokejového odborníka Zdravím, za soustavnou a pečlivou tvorbu nových článků v oblasti ledního hokeje jsem si dovolil Ti udělit „Řád hokejového odborníka“.--Zoner57 3. 10. 2010, 10:18 (UTC)

Ahoj, zařadil jsi článek Michal Mikeska do kategorie Hokejisté 2. české hokejové ligy. Z článku ani z uvedeného externího odkazu, však nevyplývá, že by někdy Mikeska 2. českou hokejovou ligu hrál (mimochodem co je to vlastně za soutěž?). Mohl bys v takových případech, kdy kategorizace uvádí informaci neobsaženou v článku, vkládat informaci (nejlépe orefovanou) i do článku? Díky. --Dingoa 8. 11. 2010, 04:52 (UTC)

Zdravím, dovolím si reagovat. Mikeska v 2. české hokejové lize hrál v sezóně 1996/97 (SK Horácká Slavia Třebíč). Statistiky zde. Reakci na název ligy jsem napsal v reakci na tvůj podnět v diskuzi o kategorii 2. ligy. --Saldenio 8. 11. 2010, 14:00 (UTC)
Díky moc za odkaz. Do článku jsem doplnil jak uvedený odkaz, tak i sezónu ve které Mikeska v 2. hokejové lize hrál. Takto by to bylo ideální u všech, kteří jsou do příslušné kategorie zařazeni. --Dingoa 8. 11. 2010, 23:50 (UTC)

Výběry v draftech[editovat zdroj]

Zdravíčko, prosím-tě zamysli se nad přidáváním nálepek s drafty a nad zakládání nových stránek s drafty jednotlivých týmů. Klidně je zakládej, ale prosím, aby to bylo alespoň trochu česky. Věta Výběr prvního kola draftu Dallasu Stars nedává smysl. Mělo by to spíš být třeba Výběr v prvním kole vstupního draftu NHL týmem Dallas Stars a také doplnit k hráčům kolikátí vlastně byli zvolení, protože někdy jich je v prvním kole u jednotlivých týmů více a pak se v tom dost ztrácím. Je to dlouhé, ale správné, z tvého názvu bych si představoval, že si nějaký Dallas Stars (což by mohlo být i jméno) vybral své první kolo. Musíš při vytváření čehokoliv předpokládat, že to bude číst laik, který třeba vůbec neví, že nějaký draft existuje. To samé u založení tvého článku Draft Atlanty Thrashers. Ten by se měl jmenovat například Výběry ve vstupním draftu NHL týmem Atlanta Thrashers nebo Vstupní draft NHL (Atlanta Thrashers). Draftů je totiž celá řada a jen v NHL jsou v současnosti dva (vstupní a waiver draft) a v minulosti amatérský draft. Vím, že vycházíš z en:wiki, ale angličtina nemá stajná pravidla jako čeština a to co dává smysl tam, nemusí dávat smysl tady. P.s.: Neboj se reagovat. Díky --Saldenio 17. 11. 2010, 11:02 (UTC)

Zdar, chtěl bych ti poděkovat za správny název který má byt, nevěděl jsem jak to správně napsat a ještě nevim jak to myslíš s těmi nálepkami u draftu hráču tak tě chci poprosit jestli bys u jednoho hráče udělal vzor jak by to mělo vypadat a ja bych to opravil u všech hráčů.
Ještě jednou dik za to že si všímaš mojich editací atd. Díky --DanielCZ 17. 11. 2010, 14:40 (UTC)
Není zač. Tak ty drafty Atlanty jsem přesunul na snad definitivní název a nálepkou jsem myslel šablonu posloupnost (Moje chyba). Upravil jsem to u Milana Michálka, tak se tam na to podívej. --Saldenio 17. 11. 2010, 23:40 (UTC)

Motivace[editovat zdroj]

Student Zdravím, 24. října 2010 jsi splnil podmínky pro získání ocenění Student. Jen tak dál. Taky díky, že jsi doplnil ty pahýly (Bertuzzi a spol.). Nicméně to bude potřebovat ještě textovou část, ale je nespravedlivé, aby si jeden vytvářel 8 takových pahýlů denně a vypisoval si velkolepý seznam vytvořených článků na svou profilovou stránku a druhý to za něj oddřel, takže by ti měl děkovat především wikipedista, který ty pahýly založil. S pozdravem --Saldenio 20. 11. 2010, 11:57 (UTC)

Šablony se soupiskami.[editovat zdroj]

Zdravím, v diskusi bylo dohodnuto, že se nebudou vkládat šablony se soupiskami (ať už medailovými nebo ne) do článků a budou postupně nahrazovány soupiskami vepsanými přímo do článků o dané akci nebo samostatně jako seznamy, proto jsem jí k Pojkarovi nedával a prosím i tebe o to samé. S pozdravem--Saldenio 2. 1. 2011, 16:04 (UTC)

Sportovci[editovat zdroj]

Ahoj, kdyby jsi věděl, který ze sportovců ze Švýcarska (a měl celkem slušnej článek s fotkou) by se hodil jako podčlánek na portál, dej vědět. Zatím mám jen Roger Federer ale chtělo by to alespoň 2-3. Díky --W.Rebel 2. 1. 2011, 18:21 (UTC)

Ahoj, zabívam se jenom hokejem ale ze švýcarských hokejistů mají slušný článek s fotkou Martin Gerber a Mark Streit které podle mě by se hodili jako podčlánek a s né moc kvalitním článkem Jonas Hiller který má fotku. Kdyby si chtěl vidět seznam hokejístu ze švýcarska doporučuji se kouknout na kategorii Švýcarští lední hokejisté. --DanielCZ 2. 1. 2011, 22:52 (UTC)

Pár připomínek[editovat zdroj]

Kolego, prosím zkuste vylepšit svoji češtinu, a to včetně interpunkce. Podívejte se např. na některé opravy Vašich článků a dále na Wikipedie:Pravopisné rady a Wikipedie:Typografické rady. Dále dodržujte formát dle Wikipedie:Biografie a nový způsob vkládání portálů pomocí šablony {{Portály}}. Díky. --Gumruch 11. 1. 2011, 21:26 (UTC)

Seznamy draftovaných hokejistů - významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Seznam hokejistů draftovaných týmem Kansas City Scouts. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 26. 2. 2011, 10:58 (UTC) A stejně i ty další. --Tlusťa 26. 2. 2011, 10:58 (UTC)

Význam těchto článku je především ten který tým draftoval hráčem v jakém kole,celkově a jakém roce. Někteří uživatele by se rádi podívali jaký jejich oblíbený tým draftoval hráče a kdo byl hnedka po něm nebo za ním a na to navazuje i Vstupní draft NHL 2010 nebo Vstupní draft NHL 2009 atd. Podle mě je už pozdě něco mazat když je vytvořeno většina článku navazujíci na týmy když první článek byl vytvořen 16. 11. 2010 nikdo nic nenamít a článek tu je dodnes. Nevím jak se může rozšířit článek Seznam hokejistů draftovaných týmem Colorado Rockies kde draftovali v období 1977/81 poté se přestěhovali a proto tam je v článku napsané Souvislé články které navazuje na další pokračování týmu.Jestli si chcete přečíst význam draftu NHL tak Vstupní draft NHL. --DanielCZ 26. 2. 2011, 12:27 (UTC)

Aktualizace[editovat zdroj]

Děkuji za aktualizaci v infoboxech o klubech AHL. --HistorikSKS 24. 3. 2011, 19:25 (UTC)

Upozorňuji, že jsem přidal šablonu "přeložit". Zdraví Fagnes 24. 4. 2011, 15:55 (UTC)

Díky, nicméně ještě nějaké opravy jsem udělal (doporučuji ke shlédnutí). Hezký den přeje Fagnes 24. 4. 2011, 16:29 (UTC)

Neaktivní hokejisté[editovat zdroj]

Ahoj, prosím Vás, můžete u neaktivních hokejových hráčů používat tuto šablonu: Šablona:Infobox Hokejista (nehrající). Díky moc--Lasy 23. 7. 2011, 15:27 (UTC)

Zdravim kolego, jestli to děla neplechu tak budu použivat Šablona:Infobox Hokejista (nehrající) ale mě to moc nepřipadá, že je v tom nějaký rozdíl kromě toho že místo současného klubu je aktivní roky. Jestli je v tom nějaký problém, tak by se to mělo opravit u všech neaktivních hokejistů neboli Kategorie:Bývalí lední hokejisté .-) --DanielCZ 23. 7. 2011, 16:19 (UTC)
Neplechu to nedělá. Jednou jsem se je pokusil navrhnout i sloučit, ale bylo mi vysvětleno tu, že rozdíl v tom je (výhoda při hledání). Takže já je tak postupně měním, když na nějaký narazím :) Jen jsem chtěl upozornit, že tu je pro neaktivní druhý infob.--Lasy 23. 7. 2011, 16:11 (UTC)
Tak pro přístě si dám pozor a dám správnou šablonu aby jsi to po mě nemusel pořád opravovat ,-) --DanielCZ 23. 7. 2011, 16:19 (UTC)


Josef Zajíc[editovat zdroj]

Dobrý den, on existuje i Josef Zajíc, který je jiným než ledním hokejistou? Pokud ano, pak odkaz na něj prosím přidejte do seznamu na stránce Josef Zajíc, pokud ne, tak Vaše editace byla zbytečná. Rozlišovače mají být co možná nejkratší tak, aby to zaručilo jednoznačnost. Uvedu hypotetický příklad: nemusí být Karel Novák (politik ČSSD v Horní Lhotě 1990-1994) ale stačí Karel Novák (politik). V každém případě jste po změně odkazu u hokejisty Zajíce nezměnil důsledně všechny další odkazy na původní odkaz Josef Zajíc (hokejista) na české wikipedii, což jsem udělal za Vás, ale pro příště si to (když už se rozhodněte měnit rozlišovače) ohlídejte. Díky, --Davcza 10. 11. 2011, 22:50 (UTC)

Zdravim kolego, u všech hokejových hráču, kteří se rozděluje podle shody jmén připisuje (lední hokejista) např: Jiří Novotný (lední hokejista), Jiří Hrdina (lední hokejista), Pavel Richter (lední hokejista), Petr Koukal (lední hokejista), Karel Pilař (lední hokejista) atd... Podle stylu hokejístu (lední hokejista) by měli být stejné. DanielCZ 11. 11. 2011, 14:02 (UTC)

Jasně, tomu rozumím. Tak akorát platí to mé doporučení, že v případě změn si ohlídejte abyste změnil všechny odkazy. Včera tam myslím zůstaly někde viset 2-3 odkazy na původní verzi. Zdravím a hokeji zdar, --Davcza 11. 11. 2011, 14:34 (UTC)

Ahoj, v tebou založeném článku jsem našel informaci že „2. prosince 2011 podepsal tříletou smlouvu s“. Jelikož je dnes 17. listopadu 2011 předpokládám, že se jedná o chybu. Nenašel jsem však o této smlouvě nic a nemůžu to opravit. --Jowe 17. 11. 2011, 10:05 (UTC)

Zdravim kolego, diky za upozornění na chybu, překlepl jsem se o rok místo 2011 má být 2010. Jinak smlouva o 3-letem kontraktu naleznete zde --DanielCZ 17. 11. 2011, 10:14 (UTC)

Muzejní noc v Opavě a případný slezský wikisraz[editovat zdroj]

Ahoj! Věnuj prosím pozornost této informaci Wikipedie:Pod lípou#Výzva všem Slezanům a zájemcům o Slezsko. Díky! --Gampe (diskuse) 3. 5. 2012, 16:02 (UTC)

Buccaneers Kadaň[editovat zdroj]

Ahoj, jsi si jistý, že se má Kadaň přejmenovávat? Ten článek, kterým to zdrojuješ, je jen silvestrovský žert. Nebo se pletu? :-) --NIGKDO (diskuse) 31. 12. 2012, 16:13 (UTC)

Dobrý den, když už do článků přidáváte šablonu {{Pahýl}}, označujte prosím tyto editace jako malé. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 27. 2. 2013, 19:27 (UTC)

Také zdravím, používání šablony {{Pahýl}} není povinné a řada zdejších editorů ji do článků vůbec nepřidává, takže není potřeba ji za každou cenu do článků cpát a doporučoval bych Vám vůbec ji tam nedávat. Zbytečně tím zaplevelujuete poslední změny a takové editace nemají přiliš velkou hodnotu. S pozdravem, --Miďonek (diskuse) 27. 2. 2013, 19:48 (UTC)

Čeština[editovat zdroj]

Díky za nové články o hokejistech, je za tím vidět hodně práce, ale nic ve zlém, prosím kontroluj si po sobě text, míváš tam hodně chyb atd. Měj se. Michal64 (diskuse) 19. 3. 2013, 19:30 (UTC)

Obrázky v infoboxech hokejových klubů[editovat zdroj]

Napravoval jsem bordel způsobený vámi a kolegou Zoner60. Někdy v listopadu 2011 jste začali vkládat obrázky do hokejových iboxů, ovšem velmi nevhodným způsobem, pomocí šablony {{Infobox jednoduchá položka}}. Vaše "příspěvky" například zde - [1], [2], [3]. Obrázek se do podobného typu iboxu vkládá výhradně šablonou {{Infobox obrázek}}!! Ještě dodám, že šablona má nastavenou nějakou minimální odrážku vlevo, takže šířka obrázku by měla měla být zhruba šířka iboxu - 20px, aby se obrázek správně zarovnal. Samozřejmě podle potřeby může být šířka obrázku i menší. Trvalo mi dva dny, než jsem prošel celý strom Kategorie:Kluby ledního hokeje podle zemí a všechno opravil. Do budoucnosti si na to dejte pozor. Děkuji za pochopení. --Vachovec1 (diskuse) 8. 5. 2013, 12:01 (UTC)

Soupisky hokejových reprezentací na MS 2015[editovat zdroj]

Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli bys mi nepomohl s aktualizací soupisek pro 2015 v hokeji. Až by někdo vydal oficiální soupisku pro MS, tak bys tam jenom doplnil k tomu dotyčnému týmu informace jaké jsou třeba u Kanady. Sám bych to asi nedal, zabírá to dost času, takže hledám pár lidí, co by bylo ochotno mi s tím pomoci :). --Luksatka (diskuse) 24. 4. 2015, 12:14 (CEST)Odpovědět

Šablona Copyvio u LHK Jestřábi Prostějov[editovat zdroj]

Dobrý den, při označení textu šablonou Copyvio se mají udělat ještě dva další úkony, které jsou v šabloně popsané – vložit upozornění do diskuzní stránky toho, kdo možné copyvio vložil a připsání na seznam. Obojí jsem nyní udělal za Vás, ale příště to, prosím, udělejte sám. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 22. 8. 2015, 12:45 (CEST)Odpovědět

Zdravim kolego, tohle jsem dělal poprvé tak jsem moc nevěděl atd... a už tady dělám jen pár úprav tak děkuji za doplnění :-) --DanielCZ (diskuse) 22. 8. 2015, 16:23 (CEST)Odpovědět

Světovém poháru 2016[editovat zdroj]

Zdravím. Nemáš chuť se pustit do zamodrání hráčů [4] ????--Zoner60 (diskuse) 7. 3. 2016, 11:51 (CET)Odpovědět

Extraliga ledního hokeje[editovat zdroj]

Zdravím. Nevíš náhodou kdo byl ten druhý??? Nejlepší střelci play off. Nebyl to Gefrt????--Zoner60 (diskuse) 20. 4. 2016, 10:26 (CEST)Odpovědět

Pozdrav[editovat zdroj]

Ahoj Dane. Jen zdravím. Pamatuju si, jak jsi se snažil a smekám. Je to už asi 6 let, co jsme se tu potkávali a jsem rád, že jsi na rozdíl ode mě vydržel. Přeju šťastné a veselé Vánoce.--Saldenio (diskuse) 25. 12. 2017, 04:22 (CET)Odpovědět

Pozdrav[editovat zdroj]

Ahoj Dane. Známe se už asi 8 let a vážím si Tě. Zřejmě jsem nebyl vždycky právě nejúpřimnější, ale jsem rád, že tu jsi a vážím si všeho, co jsi vytvořil. Rád se s Tebou budu radit dál, co a jak s hokejem na wiki. Máme toho před sebou hromadu. Teď budu mít volna dost, tak to tady dáme do kupy. Teď to vypadá jako kupa - - umíš si domyslet.--Saldenio (diskuse) 9. 1. 2018, 01:37 (CET)Odpovědět

Ahoj Saldenio, tak je super že jsi se vrátil, aspoň někdo známý a spolehlivý ohledně ledního hokeje. Určitě toho máme hodně před sebou, ale já jsem jak časově tak i hodně vysílen z práce (pracuji jako horník v uhelným dole), pak časově vytížený na stránkách eliteprospect.com, co najdu podstatně důležité tak to vložím i na wiki. Tady se to později začalo měnit k horšímu, někdo si utvrdil ten škaredý styl s tabulkami jak v těch klubových tak pak ty patlaniny u reprezentace (ty omalovánky) a pak začal klubismus. Někdo fandí tomu klubu tak stránky u hráčů budou vypadat takhle a další že takhle (i podle fotbalového stylu to už mě oči málem vypadli) mno hrůza, jak já vidím co se vytváří, jen že je hokejista na takovém postu kde hrál toď vše, odfláknuté, žádné informace ani zajímavosti a jenom to že kolik kdo vytvořil stránek (takové články bych smazal, nebo rovnou dal jen odkaz na stránku kde toho najde člověk daleko víc). Podle mě bychom jsme se měli nejprve poradit na nějaké diskuzi jaký styl si určíme a podle toho se už držet, odstranit klubismus, i to čechačkování na stránkách (když tak, tak cizinci v klubu) normální krásné vzhledové tabulky. Teď jak to předělává Dominus Moravian ty tabulky v klubech - krásné, jednoduché a hned se člověk dozví to hlavní (např. u BK Mladá Boleslav až na pár detailů krásný článek oproti HC Oceláři Třinec, kde to je až moc přeplácané). Holt to dáme nějak do pořádku a snad se to už bude držet a nejlepší by bylo kdyby sem přišli nějací noví nováčci aby nás bylo více ;-) --DanielCZ (diskuse) 10. 1. 2018, 02:17 (CET)Odpovědět


Nejlepší hráči podle sezon[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za úpravu. Vypadá to dobře jen jsem doplnil v některých sezónach 2 hokejistu se stejným počtem (branek, asistencí, bodů). Prosím mohl bys jen doplnit v daných sezonách branky, asistence a body v plyoff. Jinak prosím navrhni co bys zredukoval, aby to nebylo přeplácané (jak píšeš výše). Rád na tom budu spolupracovat.--Zoner60 (diskuse) 3. 3. 2018, 09:04 (CET)Odpovědět

Ahoj, tak u doplnění hráčů se stejným počtem branek atd... jsem to ještě řešil s počtem odehraných zápasů, je to sice pěkná klubová rivalita byt třeba nejlepším střelcem ale aby měl třeba někdo o pět zápasů více než ten druhý tak jsem se rozhodoval to ještě takhle domyslet ohledně jejich průměrů odehraných zápasů. Zatím bych jenom dodělat u ostatních klubů ty jejich lídry v sezonách a pak se rozhodnout co dál, jestli hned pod to dal playoff a nebo spíš udělat nový článek tykající se jen hráčů, kteří měli nejlepší statistiky a u toho článku bych třeba ještě rozšířil playoff nebo playout jinačí statitické údaje třeba pobyt na ledě +/- pobyt na ledě, brankáře bych tam atd... ;-) --DanielCZ (diskuse) 4. 3. 2018, 16:30 (CET)Odpovědět

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 29. 3. 2018, 20:20 (CEST)Odpovědět

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 13. 4. 2018, 03:18 (CEST)Odpovědět

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 20. 4. 2018, 02:28 (CEST)Odpovědět

Rozlišovač[editovat zdroj]

Ahoj. Je nutné do rozlišovače dávat (lední hokejista) místo (hokejista)? U některých článků je stejně jen hokejista a v českém prostředí je očekávaný význam hokej pro lední hokej. Pozemní nebo inline hokej by měl mít rozlišovač, ale pro lední hokej mi to přijde opravdu zbytečné. --Addvisor (diskuse) 21. 11. 2018, 07:41 (CET)Odpovědět

Osobní útoky[editovat zdroj]

Zdravím, [5] tohle bylo už přes čáru. Prosím, zdržte se takových vyjádření. Děkuji. --Martin Urbanec (diskuse) 30. 4. 2019, 18:15 (CEST)Odpovědět

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello DanielCZ,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:47 (CEST)Odpovědět

Olomoucký wikisraz v dubnu 2022[editovat zdroj]

Tuto pozvánku vám posíláme, protože na své uživatelské stránce uvádíte, že jste z Olomouckého nebo Moravskoslezského kraje. Pokud o ně nemáte zájem, ozvěte se mi prosím na pavel.bednarik@wikimedia.cz.

--Pavel Bednařík (WMCZ) 14. 4. 2022, 21:35 (CEST)Odpovědět

Olomoucký wikisraz v květnu 2022[editovat zdroj]

--Pavel Bednařík (WMCZ) 23. 5. 2022, 23:05 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:31 (CEST)Odpovědět

2. hokejová liga[editovat zdroj]

Ahoj kolego, nechci vůbec rýpat, jen se chci zeptat a pochopit. Všiml jsem si tvé poslední editace na 2. česká hokejová liga 2023/2024 ohledně nadstavby. Opravdu to tak má být? Před sezónou, když jsem stránku zakládal a hledal veškeré info k ní jsem právě nic o nadstavbě nenašel, respektive všechny zdroje byly podány, tak že letos nadstavba u západu nebude. Něco se změnilo nebo jsem to v létě jen pochopil blbě já? Děkuji za přečtení a odpověď :). S pozdravem --TheJohaneZ (diskuse) 11. 1. 2024, 20:41 (CET)Odpovědět

Ahoj, ohledně nižších českých soutěži má český svaz ledního (ČSLH) vždy čas než něco přidají na svůj oficiální web, vše potřebné k systému soutěži 2. ligy (základní část, nadstavba, předkolo playoff, playoff, o udržení, playdown, kvalifikace o postup) lze nalézt na jejich oficiálním webu (zde a sekce systém soutěže) --DanielCZ (diskuse) 12. 1. 2024, 16:20 (CET)Odpovědět
Děkuji, už to vidím, samozřejmě máš pravdu:). Děkuji ještě jednou mnohokrát za odpověď a editaci, v létě se zdálo, že nadstavba bude zrušená. --TheJohaneZ (diskuse) 12. 1. 2024, 22:00 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět

Šablona a editace[editovat zdroj]

Dobrý den, dovolil jsem si upravit Vaši šablonu na vzor hokejistů, aby byla správně po typografické stránce (pomlčky místo spojovníků), plus ještě další standardizace (v úvodu nepíšeme narození v městě, nýbrž jen místo v 1. pádě; kategorie narození/úmrtí jsou na konci před Muži). Jinak sekce Zajímavosti by v článcích být neměla (Wikipedie není sbírka nahodilých informací, tzv. „zajímavosti“ mají být součástí jiných sekcí). Ještě bych chtěl upozornit, že v této editaci bylo chybné přepsání <br /> na <br> (první je standardní zápis). — Draceane diskusepříspěvky 24. 4. 2024, 15:52 (CEST)Odpovědět