Diskuse s wikipedistou:81.31.26.224

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

81.31.26.224 je adresa puvodce masivni zaplavy spamu, doporucuji ji blokovat na vsech vasich routerech.

Tato IP adresa, 81.31.26.224, odpovídá routeru sítě Connection.cz. Díky NAT pod ní vystupuje více počítačů této sítě. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé sítě, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci Wikipedie toto nevhodné chování hlásit správcům sítě Connection.cz.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. -jkb- 23:13, 30. 12. 2005 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-jkb- 23:40, 30. 12. 2005 (UTC)

Vítám v české Wikipedii. Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Luděk 17:51, 18. 3. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.

--Chmee2 17:06, 29. 7. 2006 (UTC)

Biomasa a odkazy versus spam[editovat zdroj]

Prvně bych vás chtěl uvítat

A vzápětí bych vás rád poprosil: Zvažujte prosím v okamžiku, kdy přidáváte odkazy do Wikipedie, jejich skutečnou potřebnost pro danný článek a zda-li nemají reklamní účel. Danné odkazy pochopitelně nesmí působit jako reklama, mohou pouze přinášet užitečné informace pro uživatele (reklama pochopitelně není objektivní a encaklopedie na ně nemůže odkazovat aniž by zároveň nemátla čtenáře).

V případě odkazu europecon v článku Biomasa, ačkoliv je to již možná trochu na hraně, jde ještě snad o vhodné užití. Děkujem za váš zájem o zlepšení tohoto článku. V případě odkazu o ventilech v článku o tekutých biopalivech jde ovšem bohužel už o odkaz na komerční článek, který propaguje jednoho konkrétního výrobce. Ačkoliv jste tuto editaci zřejmě udělal v dobré vůli, takovýto odkaz v článku encyklopedie by mohl být považován za spam a musí být odstraněn (to zařídím já), vás proto chci jen poprosit o pečlivější výběr odkazů dle Wikipedie:Externí odkazy a na závěr přidávám ještě předformulovanou noticku o přidávání odkazů:


Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.



S pozdravem wikipedista Reo + | 17:31, 29. 7. 2006 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Dějiny Indie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Aktron 15:09, 14. 11. 2006 (UTC)


Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii! Pro prohlížení ani editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlásit, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory do Wikipedie.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování, např. na stránce hlasování o smazání.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).

Jen do toho, registrujte se! --Nolanus 00:26, 16. 11. 2006 (UTC)

Josef Čapek[editovat zdroj]

Čau, všiml jsem si tvé editace u Josefa Čapka. Zařadil jsi ho do Kategorie:Židé. O vyznání Josefa Čapka jsem toho mnoho nenašel, ale z několika vyjádření jeho bratra Karla usuzuji, že byli oba křesťané. -xfi- 18:26, 31. 12. 2006 (UTC)

Josef Čapek pravděpodobně žid nebyl, Žid ale ano. Wikiepedie asi není case sensitive, ale příslušná kategorie je v kategorii Lidé podle národnosti, takže jsem došel k závěru že kategorie postihuje druhý případ.
STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Aktron (d|p) 16:32, 30. 6. 2007 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Jirka O. 20:23, 17. 7. 2007 (UTC)


STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

Jirka O. 20:29, 17. 7. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Euthanazie, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Přestaňte vkládat na wikipedii odkazy na amen.cz. Doposud jste tyto odkazy vkládal tak, že mnohdy vůbec nebyly k tématu daného článku. Z celé vaší snahy mi vysvítá pouhá snaha upozornit na tyto stránky, nikoli obohatit článek odkazem, na kterém se člověk dozví více informací k danému tématu. Upozorňuji vás, že toto zde nazýváme spamem a můžete být za tuto činnost zablokován. --Daniel Baránek 19:57, 20. 7. 2007 (UTC)