Diskuse s wikipedistou:178.255.168.43

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Kendo13 v tématu „Zoo (český seriál)
Tato IP adresa, 178.255.168.43, odpovídá routeru starnet.cz. Díky NAT pod ní vystupuje více počítačů této sítě. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé sítě, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci Wikipedie toto nevhodné chování hlásit správcům starnet.cz.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Syco Records. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 19. 11. 2012, 20:13 (UTC)

Edita Štanclová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--M97uzivatel (diskuse) 11. 2. 2013, 15:22 (UTC)

Dobrý den, je mi to líto, ale váš článek „MENT“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. V případě, že nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 20. 6. 2013, 08:40 (UTC)

Simpsonovi[editovat zdroj]

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 11. 7. 2013, 11:00 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den - děkuji za Vaše snahy zkvalitnit články na Wikipedii. Mohu Vás ale poprosit abyste do budoucna upřesnil povahu provedených změn ve shrnutí editace? (Např. "oprava překlepů"/"pravopis" apod.) Ulehčíte tím práci těm uživatelům, kteří sledují nejnovější změny na Wikipedii. Děkuji předem a přeji mnoho dalších úspěchů při editacích. --Hon-3s-T (diskuse) 12. 7. 2013, 16:05 (UTC)

RMS Queen Mary[editovat zdroj]

Nevkládejte prosím do článků neupravené či málo upravené strojové překlady. --Jvs 12. 7. 2013, 18:17 (UTC)

ŽŠ Vodňany Náměstí 5 května[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel (diskuse) 20. 9. 2013, 16:17 (UTC)

Odstraňování obsahu z uživatelských stránek[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

— Loupežník (diskuse) 20. 9. 2013, 16:39 (UTC)

Václav Netušil[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Rafus (diskuse) 11. 1. 2014, 22:23 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Nestea. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kacir 5. 8. 2014, 03:50 (UTC)

Kočka půdní[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 29. 11. 2017, 10:10 (CET)Odpovědět

Pardubice hlavní nádraží[editovat zdroj]

Přestaňte otravovat, pakliže vás něco zajímá, věnuje se své zájmové oblasti. Vaše editace jaksi nic neřeší. --89.24.55.143 10. 12. 2017, 14:09 (CET)Odpovědět

2018[editovat zdroj]

Leden[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Vojtasafr (diskuse) 11. 1. 2018, 15:57 (CET)Odpovědět

2. 10. 2019[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 2. 10. 2019, 22:01 (CEST)Odpovědět

Karol Brehovský[editovat zdroj]

Dobrý den, můžete k němu doplnit další údaje (datum a místo narození, datum úmrtí) a pokud možno zdroj? Děkuji.--Addvisor (diskuse) 19. 10. 2020, 11:12 (CEST)Odpovědět

Michaela Pekárková[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--0kozel (diskuse) 22. 12. 2020, 10:44 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a vtipné texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat seriózně. Pokud chcete experimentovat v rámci psaní seriózních článků či příspěvků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. Děkuji za pochopení.

JdemeŽrát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku JdemeŽrát. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Cmelak770 (diskuse) 12. 2. 2021, 00:09 (CET)Odpovědět

Pražák (Vodňany)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Pražák (Vodňany) fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Jurkij (diskuse) 20. 4. 2021, 19:41 (CEST)Odpovědět

Pražák (Vodňany)[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Pražák (Vodňany), bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Jurkij (diskuse) 20. 4. 2021, 19:45 (CEST)Odpovědět

Seznam nejodebíranějších českých youtuberů[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Seznam nejodebíranějších českých youtuberů fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --David V. (diskuze) 12. 12. 2021, 19:17 (CET)Odpovědět

Zoo (český seriál)[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Zoo (český seriál) fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --David V. (diskuze) 22. 2. 2022, 21:11 (CET)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Kendo13 (diskuse) 22. 2. 2022, 21:13 (CET)Odpovědět