Bob Bryar

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Bob Bryar
Základní informace
Rodné jménoRobert Cory Bryar
Jinak zvanýBoo-Boo
Narození31. prosince 1979 (44 let)
USA Chicago, Illinois
ŽánryRock
Povoláníbubeník
NástrojeBicí
Aktivní roky2004–2010
VydavatelReprise Records
Příbuzná témataMy Chemical Romance
Logo Wikimedia Commons multimediální obsah na Commons
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Robert Cory Bryar (* 31. prosince 1979 v Chicagu, Illinois, USA) je bývalý bubeník kapely My Chemical Romance. Bob se připojil k My Chemical Romance po tom, co ze skupiny během turné v Japonsku v roce 2004 odešel bývalý bubeník Matt Pelissier.

Život[editovat | editovat zdroj]

Bob se narodil v roce 1979 v Chicagu. Je jediným členem skupiny který nepochází z New Jersey. Když měl pár zranění, Bob vystupoval s kapelou a chtěl nahrát ještě poslední album ale rozhodl se opustit kapelu. Potom když odešel z kapely si vzpomněl na několik vzpomínek na nahrávání alba a celou kapelu.

Kariéra[editovat | editovat zdroj]

Stejně jako Frank Iero není členem My Chemical Romance od začátku – v roce 2004 nahradil Matta Pelissiera. Předtím dělal zvukového technika skupinám jako The Used atd. Podílel se na vydání alba MCR Three Cheers for the Sweet Revenge, ke kapele se přidal krátce po jeho vydání. Ačkoli do té doby ještě nebyl oficiálním členem kapely, hrál v některých jejich videích. Na začátku roku 2010 kapelu My Chemical Romance opustil.

Vybavení[editovat | editovat zdroj]

Bob používá bubny C & C Custom Drums s činely Sabian ze série Sabian's Paragon. Má americké klasické rockové paličky Vic Firth s Vic Firth Victape. Bob Bryar používá dvě soupravy bicích.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]