Diskuse s wikipedistou:Torm

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Koukám že Vás ani nikdo nepřivítal, tak aspoň dodatečně --Hypertornado 12:14, 31. 5. 2006 (UTC) -

Strukturalizace lukostřelby je už hotová na stránce luk, viz diskuzní stránka diskuse:lukostřelba. -- Hkmaly 16:50, 10. 8. 2006 (UTC)

Pokud chcete heslo přesunout pod nový název, používejte prosím patřičné tlačítko (záložka na vrchu stránky). Přesune se tak včetně historie. Dík. --Postrach 14:05, 22. 9. 2006 (UTC)


Někaké fotky v kině určitě udělám, bude to trvat pár dní. Chcu ještě rozšířit heslo Promítací stroj, ale nechce mně to vzír skeny ze staré učebnice a bez obrázků je to o ničem --Ervinpospisil 07:55, 2. 11. 2006 (UTC)

Kino promítačky[editovat zdroj]

Na anglické stránky je pro mne skoro zbytečné se dívat. Neumím ani slovo anglicky. My učílis němnóžko pa růski. Ze stránek, které nejsou česky mám špatný pocit, a nemám zapotřebí sám sebe znásilňovat.

Přesto díky. Snad to doplní někdo jiný.--Ervinpospisil 08:19, 3. 11. 2006 (UTC)

Filmová dráha[editovat zdroj]

Prosím, vlož tam tu svou velmi dobrou úpravu obrázku s průchoodem filmu. Jsem nováček . Celkem vzato už to tam mělo byt

obrázky - xenonka[editovat zdroj]

Zdar. Prozraď mi prosím jak jsi oklamal ty cenzozy obrázků na wikipedii.

Oba víme, že takový záběr nelze pořídit přes kontrolní okénko. Po necelém týdnu jsem s wikipedií nadšen, ale už mi odmítli kvanta obrázků. Když tak - ervin.pospisil@seznam.cz

Vycházel jsem z popisu původního snímku - [1] a popisky na en:wiki. Autor tam má i další poměrně zajímavé obrázky. --Torm 14:43, 10. 11. 2006 (UTC)

Mechanismus Meo 5 - schéma průběhu filmového pásu[editovat zdroj]

Perfeftní - díky - zdar.--Ervinpospisil 07:23, 4. 11. 2006 (UTC)

re - Informační minimum k obrázkům[editovat zdroj]

No dobře. Díky. Zakomunistů sem uměl číst mezi řádky. Dnes už to neumím, a ani nechci.--Ervinpospisil 19:25, 4. 11. 2006 (UTC)

Prosím, můžete doplnit do článku Dílo nějaký relevantní zdroj, že dílem se nazývá i směs pro přípravu uzenin. Ještě jsem se s tím nesetkal (což nic neznamená) a rád bych se (bez ironie) přiučil. Díky. --Tlusťa 14:35, 12. 12. 2006 (UTC)

již se stalo :-) --Torm 14:45, 12. 12. 2006 (UTC)

Díky za Benecko[editovat zdroj]

Děkuji za pěkná foto a kategorii Benecko na Commons. Jen ta druhá kat. Czech Republic byla trochu moc nad benecké poměry. :-) Vyměnil jsem za Karkonosze. --Miaow Miaow 20:50, 27. 12. 2006 (UTC)

Správce Danny B.[editovat zdroj]

Dobrý večer, při hlasování o potvrzení práv správce pro wikipedistu Dannyho B. jsem si všiml nejen vašeho hlasu pro. V Dannyho zdůvodnění jsem našel především nesmírné množství sebepochvalných bodů, ale oproti tomu jediný nenápadný odkaz chyby. Ten vede na stránku žádosti o komentář, kterou si Danny napsal sám podle svého pohledu. Kdybych neznal situaci, měl bych skutečně dojem, že Danny B. po půl roce svého správcovství skládá účty. Ale v Dannyho zdůvodnění chybí zmínka o tom, že byl po svých činech k potvrzení práv správce několika wikipedisty vyzván, nebo zmínka o běžící arbitráži ve věci zneužití správcovských práv právě Dannym B.. Rád bych vás proto poprosil o důkladné zamyšlení, zda Danny B. pro svou činnost skutečně potřebuje správcovská práva. Dělá spoustu užitečného, ale zároveň je mu řada věcí vytýkána.

Pokud byste po svém zamyšlení změnil názor, můžete hlas do konce hlasování změnit, stejně tak se můžete hlasování zdržet v případě nejistoty. Nebudu mít problém, pokud se přesto rozhodnete hlas pro Dannyho B. zachovat. S pozdravem --Adam Hauner 22:20, 28. 12. 2006 (UTC)

K metru v Moskve[editovat zdroj]

Vami popisovene veci byly v Moskve, ale i Petrohrade bezne uz drive. Jeste k nim patri neustale pripominky, aby si nikdo nezapomnel ve vlaku sve veci, protoze v pripade zavazadel to vede k bezpecnostnim problemum. --Miraceti 14:59, 22. 3. 2007 (UTC)

Těch obrněných válců jsem si ještě na podzim v Moskvě nevšimnul. Je ale možné, že je teď přesunuli na viditelnější/snáz dostupné pozice, třeba na Šabolovce je válec prakticky v posledním oblouku. Mrzí mne, že jsem to nevyfotil, vypadá to jako něco, co uteklo z ponorky :-)

Dobrý den,

autorka práce odkazované ve vámi vytvořeném článku Ekonomické aspekty větrné energetiky mě požádala o odstranění tohoto textu, neboť porušuje její autorská práva (resp. autorská práva vydavatele časopisu, kterému je svěřila výhradní licencí). A přestože na práci odkazujete a snažil jste se text mírně přeformulovat (a nepochybuji, že jste jednal v dobré víře), obávám se, že je článek stále jen odvozený od původní práce a bez svolení její autorky na Wikipedii zůstat nemůže, zvláště ne proti jejímu výslovnému přání. (Autorka se také zmínila o tom, že se vás pokusí kontaktovat, takže si to možná budete moci vyjasnit i s ní.)

Pokud budete schopen v článku identifikovat nějaké užitečné části, které na oné práci vůbec nejsou založeny a má smysl je ponechat, zmiňte se o tom v diskusi, případně tam také můžete vznést námitky proti mému výkladu. (Viz též moje shrnutí na Wikipedie:Porušení práv#Copyvia.)

--Mormegil 18:21, 26. 3. 2007 (UTC)

Skiagrafie[editovat zdroj]

ahoj, ja jsi prisel na to, ze CT je mene zatezujici nez klasicka skiagrafie? (mireno na clanek Skiagrafie)

BDSM ikona[editovat zdroj]

Ahoj, na Wiki je vektorová verze BDSM loga, takže je vhodné ji použít, aby se nevhodná jpg verze mohla smazat. toto je ta správná. --Aida 23:47, 12. 8. 2007 (UTC)

Možná bude lepší použít běžnější symbol --Aida 00:52, 13. 8. 2007 (UTC)