Wikipedista:Pavel.mikulenka

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Život[editovat | editovat zdroj]

Narodil se 17. října 1985 ve Šternberku rodičům Jiřímu a Ivaně Mikulenkovým. Střední školu vystudoval v Holešově, kde většinu svého dosavadního života i prožil. Po studiu Gymnázia Ladislava Jaroše, zakončeném úspěšnou maturitní zkouškou, byl přijat na vysokou školu: Masarykova univerzita Právnickou fakultu Brno. V současné době (2011) studuje v kombinovaném studiu na Filosofické fakultě té samé univerzity obor Historie. Zde, v Brně, v současné době žije, studuje a podniká. V roce 2009 spoluzaložil obchodní společnost Business Factory s.r.o.

V roce 2011 ze společnosti Business Factory s.r.o. odešel a v pozici marketingového manažera pracoval 5 měsíců pro Taneční školu Dynamic s.r.o., následně přešel jakožto produktový manažer do společnosti DC Concept a.s. a nakonec mezi lety 2012 - 2014 působil jako manažer marketingu v brněnské společnosti Insolvence 2008 a.s.

V současné době je společníkem a jednatelem společnosti Reinto s.r.o., vývojářem mobilních aplikací a ředitelem Konkursních novin.

Wikipedie[editovat | editovat zdroj]

S wikipedií se jako většina studentů setkal již v jejich začátcích při vyhledávání informací ke studiu. V současné době je na wikipedii nováčkem a chtěl by se soustředit na články o Historii a vše co se jí týká a případně i další články, které by na Wikipedii mohly chybět.

Publikované články[editovat | editovat zdroj]