Wikipedista:P200217/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Archiv
Archiv:

Pokud na článku hodláte dále pracovat, je vhodné do něj nahoru umístit šablonu {{Pracuje se}}. --Gumruch 27. 1. 2012, 01:40 (UTC)

Projekt[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Projekt fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. NIGKDO (diskuse) 4. 5. 2012, 08:14 (UTC)

Den otců[editovat | editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Den otců. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Postrach (diskuse) 13. 5. 2012, 17:35 (UTC)

Mistrovství světa v ledním hokeji 2012[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Mistrovství světa v ledním hokeji 2012 fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. — Loupežník (diskuse) 17. 5. 2012, 20:44 (UTC)

ÚSZS SČK x ZZS SČK[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za provedené úpravy v článku Územní středisko záchranné služby Středočeského kraje. Vaše editace jsem vrátil na původní verzi, podle obchodního rejstříku nese organizace stále název Územní středisko záchranné služby Středočeského kraje, tento údaj je stále také uveden v sekci kontakty na oficiálním webu organizace. Nicméně jsem zaregistroval, že téměř na celém webu je uveden název Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, proto jsem do článku vložil k názvu poznámku. V případě, že máte nějaké bližší informace, kontaktujte mě na mé diskusní stránce nebo založte diskusi přímo k článku. S pozdravem --Midi7 (diskuse) 24. 6. 2012, 20:56 (UTC)

Eva Randová[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Eva Randová. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 27. 1. 2013, 18:56 (UTC)