Robert Hájek: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m →‎Dílo: drobne upravy
→‎Život: úprava, hodnotící adverbium pryč
Řádek 31: Řádek 31:


== Život ==
== Život ==
Narodil se v Praze a vyrůstal v Dejvicích, kterým zůstal věrný dodnes. V patnácti letech nastoupil na Pražskou konzervatoř, kde úspěšně složil maturitu a po dalších dvou letech absolutorium. Volný čas tráví sportem, do staršího dorostu chytal za FK Dukla Praha, nicméně jeho fanouškovská šála nese barvy pražské Sparty. Velice dobře a rád vaří.
Narodil se v Praze a vyrůstal v Dejvicích, kterým zůstal věrný dodnes. V patnácti letech nastoupil na Pražskou konzervatoř, kde úspěšně složil maturitu a po dalších dvou letech absolutorium. Volný čas tráví sportem, do staršího dorostu chytal za [[FK Dukla Praha]], nicméně jeho fanouškovská šála nese barvy pražské [[AC Sparta Praha|Sparty]]. Velice rád vaří.


== Kariéra ==
== Kariéra ==

Verze z 18. 2. 2017, 19:19

Robert Hájek
Narození2. července 1992 (31 let)
Praha
Československo Československo
RodičeJarmila Švehlová
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Robert Hájek (* 2. července 1992 Praha) je český herec a dabér. Pochází z divadelní rodiny, jeho matkou je herečka Jarmila Švehlová a dědečkem tenorista Zdeněk Švehla.

Život

Narodil se v Praze a vyrůstal v Dejvicích, kterým zůstal věrný dodnes. V patnácti letech nastoupil na Pražskou konzervatoř, kde úspěšně složil maturitu a po dalších dvou letech absolutorium. Volný čas tráví sportem, do staršího dorostu chytal za FK Dukla Praha, nicméně jeho fanouškovská šála nese barvy pražské Sparty. Velice rád vaří.

Kariéra

Robertovu kariéru odstartovala hlavní role Macha v celovečerním hraném filmu Václava Vorlíčka "Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko". V roce 2012 složil absolutorium na Pražské konzervatoři (hudebně-dramatický obor). V témže roce získal angažmá v Městských divadlech pražských. V roce 2014 byl spolu s Martinem Donutilem obsazen do hlavní role v novém seriálu České televize Četníci z Luhačovic.

Dílo

Divadelní role

Městská divadla pražská

Divadlo Minor

Filmy

Televizní seriály

Televizní filmy

  • 2010 Bludičky
  • 2008 Bekyně mniška

Dabing (výběr)

Filmy (výběr)

Seriály (výběr)

Externí odkazy