Přeskočit na obsah

Wikipedie:Žádost o práva správce/Ria (potvrzení 2): Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
+založení žádosti
 
→‎Proti: +1, hoďte do oznameníRC a portálu WP
Řádek 28: Řádek 28:
=====Pro=====
=====Pro=====
=====Proti=====
=====Proti=====
# Je mi to ale velmi líto (a vlastně je to poprvé, co hlasuji proti u zkušeného uživatele). Vidím tu plno zásahů, vidím tu kvalitní články (co ten foxteriér?), ale zároveň tu vidím neaktivitu, proto si myslím, že práva až tak nepotřebuješ. Zároveň, pokud bys začal hlídat RC, rád změním hlas na pro. Bodem plus Ti má být i vstřícnost a to, jak ses do žádosti vrhnul. [[Wikipedista:OJJ|OJJ]], [[Diskuse s wikipedistou:OJJ|Diskuse]] 2. 11. 2016, 18:59 (CET)

=====Zdržuji se hlasování=====
=====Zdržuji se hlasování=====



Verze z 2. 11. 2016, 19:59

Ria

Ria (diskusepříspěvkypočítadločlánkyshrnutízablokovánívšechny projektyblokovánízamykánímazání)

  • žádost podána: 2. 11. 2016, 18:18 (CET)
  • hlasování končí: 16. 11. 2016, 18:18 (CET)

Zdůvodnění

Drahé kolegyně a drazí kolegové,

udeřil 1. listopad a s můj výroční měsíc, tudíž jsem byl vyzván wikipedistou Martin Urbanec k založení žádosti o potvrzení ve funkci správce. Uvedené důvody plně chápu a akceptuji, ale na druhou stranu si myslím, že by bylo příliš jednoduché danou věc vzdát a naopak v ní spatřuji určitou výzvu.

Pravdou je, že poslední roky má aktivita z různých důvodů postupně utichala, ať už s ohledem na někdejší vytíženost a různé životní peripetie, tak s ohledem na různé změny v ovládání wiki (tím myslím změnu editoru zdroje článku a možností jeho personifikace...řeším chystanou úpravou svého pískoviště na „přístrojovou desku správce“). Myslím si, ale, že je na čase se se vším vypořádat a vykročit vpřed, zvláště pak pokud jsem získal u nových zkušeností, které mohu zužitkovat. :)

Proto uvítám jakékoliv dotazy, ale zároveň místo „programových prohlášení“ raději chci ukázat s platností od teď skutky, jak by aktivnější činnost měla vypadat. Bohužel jsem vypadnul ze svého někdejšího tempa, ale v moment, kdy se mi jej díky takovéto výzvě podaří opět nahodit, myslím si, že již jen tak snadno nevyhoří.

Ještě k Martinově výzvě. Jednou za čas jsem neprováděl zásahy kvůli obavě z automatické ztráty práv, ale jednoduše, když jsem tu byl. Nikoliv tedy účelově.

Pro z nás, kteří mne ještě příliš neznají, jsem včera zaktualizoval svoji uživatelskou stránku. (Proto ta prodleva se založením žádosti o potvrzení, omlouvám se.)

Mějte se hezky,

--Ria (diskuse) 2. 11. 2016, 18:18 (CET)[odpovědět]

Předchozí hlasování o mé funkci dostupná zde:

Hlasování

Pro
Proti
  1. Je mi to ale velmi líto (a vlastně je to poprvé, co hlasuji proti u zkušeného uživatele). Vidím tu plno zásahů, vidím tu kvalitní články (co ten foxteriér?), ale zároveň tu vidím neaktivitu, proto si myslím, že práva až tak nepotřebuješ. Zároveň, pokud bys začal hlídat RC, rád změním hlas na pro. Bodem plus Ti má být i vstřícnost a to, jak ses do žádosti vrhnul. OJJ, Diskuse 2. 11. 2016, 18:59 (CET)[odpovědět]
Zdržuji se hlasování

Komentáře