Wikipedie:WikiProjekt Chráněná území/Grant: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
aktualizace
fix v souvislosti s MG II - odkomentovano bude po spusteni
Řádek 8: Řádek 8:
</div>
</div>
<!--[[File:Praha, Bohnice, V Podhoří, přírodní rezervace.JPG|thumb|Zelená cedule s dvouocasým lvem – náš cíl.]]
<!--[[File:Praha, Bohnice, V Podhoří, přírodní rezervace.JPG|thumb|Zelená cedule s dvouocasým lvem – náš cíl.]]
Tato stránka je věnována [[meta:Wikimedia Czech Republic/Mediagrant/Obrazová dokumentace chráněných území a památných stromů v ČR|grantu ohledně chráněných území a památných stromů]]. '''Pokud absolvuteje cestu v rámci tohoto grantu, vložte do popisu fotografie prosím i šablonu <nowiki>{{Mediagrant|Chráněná území}}</nowiki>.'''
Tato stránka je věnována [[meta:Wikimedia Czech Republic/Mediagrant/Obrazová dokumentace chráněných území a památných stromů v ČR|grantu ohledně chráněných území a památných stromů]]. '''Pokud absolvuteje cestu v rámci tohoto grantu, vložte do popisu fotografie prosím i šablonu <nowiki>{{Mediagrant II|Chráněná území}}</nowiki>.'''


== Pravidla podrobně ==
== Pravidla podrobně ==
Pravidla vychází z [[meta:Wikimedia Czech Republic/Mediagrant/Obecná pravidla|obecných pravidel Mediagrantu]], zde je pouze jejich upřesnění pro potřeby tohoto WikiProjektu.
Pravidla vychází z [[Wikipedie:Mediagrant/Obecná pravidla|obecných pravidel Mediagrantu]] (obecná pravidla se proti dřívějším trochu změnila, přečtěte si, prosíme, tato nová), zde je pouze jejich upřesnění pro potřeby tohoto WikiProjektu.


===Základní princip===
===Základní princip===
Řádek 116: Řádek 116:
{{Podrobně|Wikipedie:WikiProjekt Chráněná území/PřF UK/Jak nahrát obrázek?}}
{{Podrobně|Wikipedie:WikiProjekt Chráněná území/PřF UK/Jak nahrát obrázek?}}


Když se Vám podaří všechny soubory nahrát, je potřeba doplnit cestovní zprávu a dopsat kategorie, do kterých jste fotografie nahráli. Následně zprávu odešlete a tím je celý proces vyřešen. Garant následně Vaší cestu vyhodnotí a v případě schválení je podstoupena účetnímu, který jí v určitý časový rámec proplatí dle Vámi zvoleného způsobu platby.-->
Když se Vám podaří všechny soubory nahrát, je potřeba doplnit cestovní zprávu a dopsat kategorie, do kterých jste fotografie nahráli. Následně zprávu odešlete a tím je celý proces vyřešen. Garant následně Vaší cestu vyhodnotí a v případě schválení je podstoupena účetnímu, který jí v určitý časový rámec proplatí dle Vámi zvoleného způsobu platby.


[[Kategorie:WikiProjekt Chráněná území]]
[[Kategorie:WikiProjekt Chráněná území]]

Verze z 15. 1. 2014, 16:47

Facebook Google+

Mediagrant bude ukončen k 15. říjnu 2013.

Po tomto datu jej zatím nebude bohužel možné dále využívat. Všechny cesty musí být zpracované a zadané do trackeru tak, aby jsme je mohli schválit do 25. října. Další informace získáte u garantů (Tlusťa, Chmee2) nebo u oka: mg(at)granty.wikimedia.cz.

11. října 2013 byla americkou nadací Wikimedia Foundation schválena žádost o nový Mediagrant. Datum spuštění nového Mediagrantu a zveřejnění podmínek čerpání bude provedeno v blízké době.