Diskuse s wikipedistou:Wagiis

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Aktron v tématu „[Popiš památku] Zapište svůj článek!

--Martin Urbanec (diskuse) 29. 1. 2018, 19:45 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Radnice (Krnov), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.infokrnov.cz/cs/zajimavosti-krnov/historicke-pamatky/12-radnice-a-sporitelna

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--RomanM82 (diskuse) 30. 1. 2018, 07:59 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kostel svatého Martina (Krnov), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.infokrnov.cz/cs/zajimavosti-krnov/20-kostel-svateho-martina

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--RomanM82 (diskuse) 30. 1. 2018, 07:59 (CET)Odpovědět

[Popiš památku] Zapište svůj článek![editovat zdroj]

Milí účastníci soutěže Popiš památku,

soutěž zanedlouho (15. února) bude končit. Rádi bychom Vám připomněli, že každý soutěžní článek musí být zapsán v soutěžním rozhraní Nástěnka na adrese https://outreachdashboard.wmflabs.org/courses/Wikimedia_%C4%8Cesk%C3%A1_republika/Popi%C5%A1_pam%C3%A1tku/home, nestačí jeho zveřejnění na Wikipedii.

Budete-li s tím potřebovat pomoci, můžete se obrátit na Jana Loužka na adrese jan.louzek@wikimedia.cz. Na něj také můžete směřovat jakékoliv dotazy týkající se soutěže.

Za organizátora soutěže Wikimedia Česká republika,
Martin Urbanec & Jan Loužek
13. 2. 2018, 08:39 (CET)Odpovědět