Diskuse s wikipedistou:Vlčice6

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Miraceti 30. 10. 2008, 08:26 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Fenestraria aurantiaca. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Miraceti 30. 10. 2008, 08:26 (UTC)

Obrázky ve článcích[editovat zdroj]

Zdravím a vítám na Wikipedii. Všiml jsem si dotazu v Miracetiho diskusi na vkládání obrázků. Doporučím přečíst článek Jak vkládat obrázky, který by měl pomoci. Pointa je, že databanka obrázků zvaná Commons obsahuje statisíce obrázků, které lze použít. Na Wiki není možné prostě vzít obrázek a nahrát přímo do článku (resp. ne na té české).

Doporučím také prostudovat vůbec kapitolu Nápověda, kterou naleznete v levém vertikálním menu. Věřím, že se na Wiki brzy zabydlíte a pokud by byly další dotazy, neváhejte se obrátit do mé diskusní stránky. Hlavně nezapomínejte na podpis, viz. rámeček výše. --El Carlos 30. 10. 2008, 09:19 (UTC)

Trochu poupravím: I do české Wikipedie lze nahrávat obrázky, ale výrazně preferujeme nahrávání obrázků na Commons, protože potom je může snadno použít jakýkoli jiný projekt nadace Wikimedia a navíc se nemusíme starat o práva k těmto obrázkům, protože ty vyřeší kolegové na Commons.
V levém sloupci máte odkaz Načíst na Commons. Stačí na něj klepnout. Jinak samozřejmě platí rady na Nápověda:Obrázky. Miraceti 30. 10. 2008, 10:26 (UTC)