Diskuse s wikipedistou:Viteekk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 11. 4. 2009, 13:37 (UTC)

David Václavík[editovat zdroj]

Dobrý den, Vaše kritické poznámky jsou docela nevhodné, prosím, nepřidávejte je už. Pokud chcete vznést kritiku proti tomu pánovi, bude třeba ji ozdrjovat. Viz WP:Reference a WP:Články o žijících lidech. --Podzemnik 29. 4. 2009, 22:37 (UTC)

Dobrý den, nedomnívám se, že by tu byl jakýkoliv "problém". Mám osobní zkušenost s otuto osobou jménem Václavík a je to osoba vskutnu nechutná. Tvrzení, které jsem zde uváděl je možné ověřit u rektora TUL nebo děkana FP TUL. I když chápu, že pokud jste kamarádem pana Václavíka, neštítíte se ho jakkoliv (i takot nesmyslně) hájit. Proto trvám na veřejné dostupnosti těchto informací, ať každý ví co je pan D. Václavík zač! S pozdarvem Aleš Vít (Viteekk)

Vaše úpravy jsem vrátil, podmínky, za jakých lze ten odstavec zveřejnit, vám řekli už jiní. Upozorňuji vás, že výroky, že je někdo z kolegů "kamarádem" někoho, jsou na hranici osobního útoku, za které se zde blokuje. Přeji hezký den. Jirka O. 30. 4. 2009, 07:26 (UTC)
Jinak viz má odpověď prakticky ve stejném duchu zde. --Podzemnik 30. 4. 2009, 07:29 (UTC)

Když mi řeknete kam je tak možné provést, umístím zde dopis rektora TUL adresovaný mému právnímu zástupci kde se zde uveřejněné informace uvádějí.

Přestaňte neustále revertovat článek David Václavík. Upozorňuji Vás na WP:3RR. Pokud s tím nepřestanete, budeme nuceni Vás zablokovat. Důvody, které brání vložení textu do článku, Vám snad již byly dostatečně vysvětleny. --Podzemnik 30. 4. 2009, 07:51 (UTC)

Dobrý den, nedomnívám se, že by tu byl jakýkoliv "problém". Mám osobní zkušenost s otuto osobou jménem Václavík a je to osoba vskutnu nechutná. Tvrzení, které jsem zde uváděl je možné ověřit u rektora TUL nebo děkana FP TUL. I když chápu, že pokud jste kamarádem pana Václavíka, neštítíte se ho jakkoliv (i takot nesmyslně) hájit. Proto trvám na veřejné dostupnosti těchto informací, ať každý ví co je pan D. Václavík zač! S pozdarvem Aleš Vít (Viteekk)

Dobrý den, doporučuji Vaší pozornosti pravidlo Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Věrohodné zdroje. Stručně řečeno, Vaše kritika by potřebovala doložit věrohodným pramenem. To, že Vám cosi kdosi řekl nebo že jste sám cosi negativního vypozoroval, není věrohodný zdroj. A Vaše kritika navíc není konstruktivní, napsat, že Václavík je nechutný, by v článku stejně nemohlo zůstat ani se zdrojem. A prosím mírněte své vyjadřování, mohlo by se stát, že by si Vaše slova některý ze správců mohl vyložit jako osobní útok - viz WP:NPA. Pěkný den, --Podzemnik 30. 4. 2009, 07:27 (UTC) Když mi řeknete kam je tak možné provést, umístím zde dopis rektora TUL adresovaný mému právnímu zástupci kde se zde uveřejněné informace uvádějí. – Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel 78.102.66.189 (diskuse • příspěvky)

Takový dopis není věrohodný zdroj. Prosím ještě jednou, přečtěte si Wikipedie:Věrohodné zdroje. --Podzemnik 30. 4. 2009, 07:46 (UTC) Chcete říci, ře rektor Univerzity není věrohodný zdorj zatímco informace kdekoliv na internetu takovým věrohodným zdorjem je? To snad nemyslíte vážně :-D Odkud se s panem Václavíkem znáte? Koukám, že i jeho stránku na wikipedii jste vytvořil vy podle historie dokumentu. Mimochodem, pokud jste správce, hodilo by se napsat něco víéce o sobě, to by nám už taky asi něco prozrdailo a osvětlilo Vaše názorya chování. Nesouhlasím s Vaším postojem, jakým se pana Václavíka vehementně zastáváte a pokud se Vám nelíbí, že je někdo prostě nevychovanec s titulem, tak se s tím prostě bzudete muset smířit a i tajková informace na web patří!

Mimochodemk přečetl jsem si Vámi uváděný doékument, kde se jasně píše: Primární zdroj je dokument nebo osobně provedený důkaz o jistém stavu věcí; jinými slovy, zdroj velmi blízký situaci, o níž je psáno. Termín se velmi často vztahuje k dokumentu vytvořeném účastníkem nebo pozorovatelem události. Může to být oficiální zpráva, původní dopis, zpráva novináře, který událost sledoval na místě, nebo autobiografie. Takže dopis rektora TUL, který je nadřízeným pracovníkem dr. Václavíka JE věrohodným primárním zdorjem. Tečka!

Pane kolego, naposledy vás varuji před osobními výpady, příště vás zablokuji. S pozdravem Jirka O. 30. 4. 2009, 08:16 (UTC)
Pokud citujete Wikipedie:Věrohodné zdroje, je potřeba si ten odstavec o primárních zdrojích přečíst celý, zejména větu tučným písmem: Na Wikipedii se nesmí používat primární zdroje, jejichž informace není dostupná prostřednictvím seriózního vydavatele. Tedy pokud bude rektor univerzity publikovat na oficiálních stránkách univerzity nebo v renomovaném médiu o tom, jaká personální opatření vykonal vůči konkrétnímu člověku, pak jeho příspěvek patrně bude věrohodným zdrojem. Ale nepublikovanou soukromou korespondenci použít nelze. Upozorňuji rovněž, že u žijících lidí jsou požadavky na zdroje ještě přísnější, i u jinak veřejných osob se užívání informací pouze z primárních zdrojů (i když jsou věrohodným způsobem publikovány) nedoporučuje. --Beren 30. 4. 2009, 13:09 (UTC)

Udělil jsem Vám blok na den. Přečtěte si laskavě ještě jednou související pravidla. Nikdo tu nemá potřebu se s vámi neustále hádat. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný zbytek dne. -- Mercy (|) 30. 4. 2009, 12:01 (UTC)