Diskuse s wikipedistou:V. Z./Archiv diskuse

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Mám na vás jednu prosbu týkající se přesměrování vaší uživatelské stránky. Na stránce doporučení Wikipedie:Uživatelská stránka, kterou jsem přeložil z en je přesměrování uživatelské stránky v zásadě povoleno. Ovšem s tím, že je možné přesměrovat svou starou živatelskou stránku na nového uživatele.

Vypadá to, jako by jste se rozhodl účet Vít Zvánovec dál nepoužívat a editujete pod novým uživatelským účtem Z. V takovém případě nemám žádných námitek proti tomu, abyste přesměroval stránku Vít Zvánovec na stránku Z. Bohužel vy to máte přesmě obráceně.

Děkuji za pochopení. -- Pastorius 07:52, 2. 9. 2005 (UTC)

V žádostech o komentář se objevila Wikipedista:Vít Zvánovec/Fiat iustitia pereat mundus, můžete se prosím k tomu vyjádřit, nebo ještě lépe, ten výklad trestního zákona odstranit? --Wikimol 19:31, 30. 8. 2005 (UTC)

Reverty[editovat zdroj]

Pane kolego, na stránce Jásir Arafat jste se dopustil 4 revertů, že? Právě přemýšlím, jak na to budu reagovat. --Radouch 17:24, 31. 8. 2005 (UTC)

Musíte se naučit počítat. Revert není vložení či obnovení šablony. Revert není ani obnovení jiného textu. -- Vít Zvánovec 17:27, 31. 8. 2005 (UTC)
Za porušení pravidla tří revertů jsem vás zablokoval na 24 hodin. Předmětné reverty: [1], [2], [3], [4].
Ne, že bych v to příliš věřil, přesto se snažím doufat, že se pokusíte nadále vyhýbat se editačním válkám, v ideálním případě editaci kontroverzních článků vůbec.
--Mormegil 17:42, 31. 8. 2005 (UTC)
P. S. Před dokončením mého průzkumu faktického stavu jste byl, jak vidím, zablokován správcem -jkb- z o něco obecnějších důvodů, což nic nemění na platnosti tohoto opatření.

--- Pane kolego to takto nejde dál, Vaše různé reverty, narážky a urážky v posledních hodinách (vícekrát jsem Vás varoval), nelze dále trpět. Komunita bude muset o tomto rozhodnout, proto Vás, jak jsem již naznačil, musím blokoval přechodně na 12 hodin, nežli se dostaneme k jinému soudu. Je mi líto, přesto děkuji za pochopení. -jkb- 17:32, 31. 8. 2005 (UTC)

Nebylo by nejlepší říci co chcete a rozloučit se?[editovat zdroj]

DD, docela rád bych (a asi nejen já) pochopil smysl Vašeho počínání. Byl jste respektovaným a uznávaným správcem, který české wikipedii pomohl zvednout hlavu, když se začala cs.wiki konečně rozšiřovat proběhl spor o pravopis. Váš pravopisný styl větší část komunity chápala jako podivnost a byla ochotna s Vámi uzavřít dohodu, která pro Vás rozhodně nebyla nevýhodná, přesto Vás to vedlo k pokračování v nesmyslných sporech, které ukončil Váš odchod. Po Vašem návratu byla část komunity ráda a věřila, že se pokusíte zapojit do tvořní článků a stát se opět respektovaným správcem, bohužel se tak nestalo a proto došlo k hlasování o zbavení Vás správcovských a byrokratických práv. Vaše chování po hlasování vedlo nakonec k tomuto kroku. Po tomto kroku Vaše snaha směřovala pouze k rozhádání wikipedistů, kteří jsou ochotni pro wikipedii psát články, snažit se ji dále rozšiřovat a vzájemně na svých článcích spolupracovat, což vedlo k Vašemu zablokování, při těchto zcela zbytečných sporech odpadla většina Vašich příznivců a prakticky nikdo již nevěří, že je možné s Vámi spolupracovat. Přesto se p. Pospíšil pokusil dojednat smír a větší část wikipedistů byla ochotna čekat jestli se přece jen nezapojíte. Po Vašem návratu jste začal zakládat články, jejichž cílem bylo pouze ničit komunitu, používat šablony a hádat se o nesmyslech a žádat důkazy pro kažou ptákovinu. Jediným cílem Vašeho počínání bylo opět vyvolat spor. Já bych rád věděl - co je cílem Vašeho snažení, proč to děláte? Pokud se domníváte, že se Vám podaří otrávit větší skupinu wikipedistů, a Vy budete moci tvrdit "beze mne to nejde" - nepodaří, to si možná někdo mylel v únoru, teď nikdo. Pokud na projektu nechcete dále spolupracovat, přestaňte se angažovat a odejděte. Pokud se angažovat chcete asi byste musel během následujících dní přesvědčit komunitu, že je Vaším cílem pomáhat - upřímně řečeno, to půjde velmi těžko. Pokud se budete snažit o něco jiného, využiji svých práv správce a zablokuji Vás do 11. 9. a pak budete zablokován trvale, proto si myslím, že nastal čas říci této komunitě co vlastně bylo cílem Vašeho počínání, rozloučit se a jít, nebo hodit na své stránky šablonu smazat a bez rozloučení odejít. Komunita si již nepřeje nesmyslné spory s jdním člověkem a to ani s Vámi. Wikipedisté si na Vás nezasedli, ani si Vás nevybrali jako obětního beránka, wikipedisté se pouze brání, protože nechtějí úplnou destrukci. S přáním všeho dobrého Vrba 12:32, 1. 9. 2005 (UTC)

V současné době se nemohu vzhledem k pracovnímu vytížení věnovat sporům se spodinou, ale upozorněte mne prosím kdyby skutečně hrozilo, že Vás zablokují, a bylo mne třeba k nějakému hlasování --Jvano 08:56, 2. 9. 2005 (UTC)