Diskuse s wikipedistou:Super569

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Ajrocket1 v tématu „Srpen 2022


Přidávání odkazů[editovat zdroj]

Dobrý den, než začnete do článků hromadně přidávat odkazy podle nějakého navrhovače, prostudujte si prosím nápovědu ohledně vnitřních odkazů v textu. A také si ty odkazy prosím ověřte: například tohle je trochu úlet vzhledem k tomu, že vámi odkázaný článek pojednává o kultivaci mikrobů. Děkuji za pochopení a za nápravu, s pozdravem --Borzywoy (diskuse) 13. 7. 2021, 15:44 (CEST)Odpovědět

Vítejte na Wikipedii![editovat zdroj]

Dobrý den, vítejte na Wikipedii! Všiml jsem si, že jste se začal věnovat přidávání odkazů. Doporučil bych věnovat větší pozornost zejména odkazům na data (ze spojení jako je např. 18. století, nebo konkrétní datum). Na ty je vhodné odkazovat jen výjimečně. Dále bych také doporučil u každého odkazu zvážit, zda jde o termín, o kterém by se čtenář mohl chtít dozvědět něco více, nebo jde o obecné slovo. Kupř. není vhodné odkazovat na slovo řeka pokaždé, když článek nějakou zmíní – v článku o nějakém z termínů hydrologie by to ale smysl mít mohlo.

Také je vhodné si ověřit, zda se odkazovaný článek skutečně týká správného tématu – kupř. v článku Setkání s podepisováním klíčů pravděpodobně autor slovem identifikátor neměl na mysli IČO, tj. identifikátor nějaké podnikatelské entity, zpravidla firmy :-).

Přehled, kdy je vhodné odkaz vložit, a kdy ne, je uveden na WP:KO. Kdybyste k němu měl nějakou otázku, ptejte se, rádi Vám poradíme.

S pozdravem, --Martin Urbanec (diskuse) 13. 7. 2021, 15:48 (CEST)Odpovědět

Nováček[editovat zdroj]

Srpen 2022[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Ajrocket1 (diskuse) 15. 8. 2022, 18:02 (CEST)Odpovědět