Diskuse s wikipedistou:Sona789

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Kriminalita mládaže. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 4. 5. 2010, 09:46 (UTC)

Patologické jevy[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Patologické jevy. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 11. 5. 2010, 15:08 (UTC)

A mohla by jste k tomu doplnit nějaký zdroj? Děkuji.--Juan de Vojníkov 11. 5. 2010, 15:28 (UTC)

LIdská práva[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku LIdská práva. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 11. 5. 2010, 15:09 (UTC)

Ústavní a ochranná výchova[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ústavní a ochranná výchova. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 11. 5. 2010, 15:11 (UTC)

Probační a mediační služba[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Probační a mediační služba. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 11. 5. 2010, 15:13 (UTC)

--Ragimiri 11. 5. 2010, 18:49 (UTC)