Diskuse s wikipedistou:Slavia1972

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele VZouzalik (WMF) v tématu „Řeknete nám svůj příběh s Wikipedii - rozhovory končí 25. června

--Bazi (diskuse) 8. 7. 2016, 18:19 (CEST)Odpovědět

Řeknete nám svůj příběh s Wikipedii - rozhovory končí 25. června[editovat zdroj]

Dobrý den Slavia1972,

pracuji pro Wikimedia Foundation, neziskovou organizaci, jejímž cílem je nabízet svobodné znalosti celému světu provozováním internetové encyklopedie Wikipedie.

Někteří mí kolegové z Wikimedia Foundation přijeli do České republiky z New Yorku a San Francisca zjistit, jak lidé z České republiky používají Wikipedii.

Obracíme se na Vás, protože jste v poslední době začal(a) přispívat do české Wikipedie - a to bohatě. Ve skutečnosti patříte mezi 1 % nejaktivnějších nových přispěvatelů.

To Vás činí důležitým členem komunity české Wikipedie, a proto bychom se s Vámi velmi rádi setkali a promluvili si o Vašich zkušenostech s Wikipedií.

Tento výzkum je důležitý, protože nám pomůže zjistit, jak můžeme zlepšit Wikipedii. Díky již proběhlým projektům jsme vytvořili různé věci - například vizuální editor, který ulehčuje upravování, či video reklamu, která šíří myšlenku Wikipedie v Iráku.

K čemu povede tento konkrétní výzkum? Odpověď máte zatím Vy - klíčem k možným zlepšením jsou právě Vaše zkušenosti či problémy, které Vás potkaly.

Na rozhovor potřebujeme jen hodinu, nejvýše hodinu a půl. Výzkum provádíme z Prahy, máme však také naplánované cesty do Brna, Ostravy, Olomouce a Českých Budějovic. A moc rádi se s Vámi setkáme (zajdeme s Vámi na oběd či večeři) tam, kde žijete. Pokud vám to vyhovuje víc, můžeme rozhovor udělat i vzdáleně přes Internet.

Vše co nám řeknete, bude důvěrné, pokud neřeknete jinak.

Pokud nám chcete pomoci, vyplňte prosím krátký dotazník, abychom měli nějakou představu o Vašich možnostech a preferencích. Vyplnění by Vám nemělo zabrat víc než jen pár minut.

Dotazník najdete zde!

Formulář se nachází na serverech třetí strany. Pro informace o tom, jak je se sebranými daty zacházeno, se můžete podívat na naše Prohlášení o ochraně soukromí.

Pokud se chcete dozvědět více o tomto projektu, můžete se podívat na naši informační stránku. Můžete také přímo odpovědět na tuto zprávu a rád zodpovím Vaše případné otázky.

Děkujeme za Váš čas a těšíme se na setkání

VZouzalik (WMF) (diskuse) 16. 6. 2017, 17:45 (CEST)Odpovědět