Diskuse s wikipedistou:Simonek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Faigl.ladislav slovačiny 2. 8. 2009, 18:49 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení. Faigl.ladislav slovačiny 2. 8. 2009, 18:51 (UTC)

Sebepropagace[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože jeho subjekt nedosahoval kritérií encyklopedické významnosti požadovaných po zdejších článcích. Prosím, nevkládejte jej znovu, bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|) 2. 8. 2009, 19:27 (UTC)

Dobrý den, moc děkuji za zničení mé práce! Snažímm se napsat stránku o mém otci, který přinesl pro Českou psychologii významný objev a snaží se ho prohlubovat, dále na něm pracovat. Věnuje se mu již skoro 30 let, takže já vůbec nepíšu o sobě a nemůže jít o sebepropagaci, jak uvádíte důvod ke smazání. Přávě jsem pracoval na rozšíření článku tak, aby byl dobrý a Wikipedii mohl přispět kvalitním příspěvkem.

Velmi mě mrzí Váš přístup a jestli v něm hodláte pokračovat, obrátím se na jiné média, i když mě to bude mrzet.

Simonek 2. 8. 2009, 19:38 (UTC)

Hodláme v něm pokračovat, nejsme prostor pro jakoukoliv propagaci a reklamu (ani pro tu Vaši osobní ne) ** Až na vzácné výjimky zdejší aktivní Wikipedisté sami o sobě nepíšou (samochvála v Čechách vždy tak trošku smrdí) ** --MiroslavJosef 2. 8. 2009, 19:47 (UTC)
Tak ještě jednou a opravdu naposled, jste určitě úžasní lidé, ale aspoň trochu čtěte co píšu. Je to o mém otci, který je autorem mimochodem Kvantová psychologie. Opravdu se hrozně chválím! Kdyby jste měl otce, který to sem není schopný vložit, protože není úžasný IT, ale psycholog, jak by jste se choval? Našel si někoho jiného, kdo to sem vloží protože dal svému synu stejné jméno? Nebo jak?
Simonek 2. 8. 2009, 20:02 (UTC)

Pane kolego, obecně na Wikipedii platí, že psát články o sobě nebo o svých blízkých není nejlepším způsobem, jak se zde prezentovat. Snažíme se o nezaujatý úhel pohledu a ten těžko můžete mít, když píšete o svém otci, nebo např. o organizaci, kde jste ředitelem. Věřte, že pokud by zde Václav Klaus založil stránku o sobě, postupovalo by se stejně – nejsme v této věci ničím zatíženi a servery jsou koneckonců v USA :-) Chcete-li Wikipedii pomoci, zkuste editovat jiné články, než které se vás bezprostředně týkají. Hezký večer a hodně zdaru. Jirka O. 2. 8. 2009, 20:56 (UTC)

Jiří Šimonek[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Jiří Šimonek. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 26. 10. 2010, 07:45 (UTC)