Diskuse s wikipedistou:RifIN

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Romanvysansky v tématu „OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze!

Ahoj, pokud máš jakoukoliv připomínku k mé práci, neváhej začít psát. RifIN 6. 8. 2008, 21:43 (UTC)


Děkuji Vám za první informace v článku Milan Steigerwald. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 26. 1. 2011, 15:44 (UTC)

Metropolitní divadlo Praha[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Metropolitní divadlo Praha, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 30. 6. 2011, 21:12 (UTC)

Dobrý den, děkuji za upozornění na chybný postup při tvorbě článku, čerpaný text zpracuji svými slovy. S pozdravem a přáním příjemně prožitého dne, --Jan Bouša 1. 7. 2011, 13:15 (UTC)

Wikisraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 15:31 (UTC)

Hana Brožková[editovat zdroj]

Děkuji za článek Hana Brožková i fotografii. Chtělo by to splnit podmínky významnosti, doplnit autora fotografie či další podmínky pro publikování fotografií na wiki. Jinak je možné že bude časem smazána. V přípdě, že máte svolení autorky, nebyl by s tím asi problém. A nebyl by snad problém získat další fotografie? Co Vy na to? --Svajcr 7. 2. 2012, 09:43 (UTC)


Zdravím a děkuji za pomoc s tvorbou článku. Doplnil jsem nějaké reference, ovšem většina uvedených informací ani není v žádné veřejné publikaci dostupná a pochází přímo z úst fotografky. S vložením několika fotografií pod licencí Creative Commons by rozhodně neměla problém - jediný zádrhel je v tom, že jsem se nikdy v tomto ohledu nedokázal s Wikipedií vypořádat a dokázat, že se skutečně jedná o dílo, které autor uvolnil pod CC. Zatím jediná vložená fotografie v článku je moje. Ostatně pod CC již autorka uvolnila několik svých fotografií a jsou ke stažení zde: http://www.rockopera.cz/pro-media/fotografie/ --Jan Bouša 7. 2. 2012, 18:57 (UTC)

Hana Brožková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Hana Brožková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 8. 2. 2012, 10:10 (UTC)

Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]