Diskuse s wikipedistou:Quelhar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Kuvaly|d|p| 28. 2. 2009, 10:06 (UTC)

Ukázat náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Kmenicka 25. 3. 2009, 11:53 (UTC)


Zdravim. Diky za upozorneni, porad jsem na Wikipedii novacek a tak nemam zazite mistni zvyklosti. Budu se snazit delat mene vice komplexnich editaci nez naopak. --Quelhar 25. 3. 2009, 11:58 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. -- Jowe 4. 6. 2009, 19:55 (UTC)

Přejmenovávání stránek[editovat zdroj]

Přesunujte stránky prosím tak, jak je to popsáno v nápovědě. --Tchoř 9. 6. 2009, 18:07 (UTC)

Evropské poháry[editovat zdroj]

Zdravím, chtěl bych se jen zeptat podle čeho se určuje v Evropské lize či v Lize mistrů nasazení týmů? --Fandas 5. 8. 2009, 14:21 (UTC)

Zdravím, nasazení se určuje podle klubového koeficientu získaného v předchozích pěti sezónách evropských pohárů. Silné týmy tak jsou při losu nasazené a slabší nenasazené. Stránky, ze kterých lze čerpat jsou třeba má oblíbená Stránka Berta Kassiese (v angličtině) nebo česká stránka coen.wz.cz, na kterou jsem si ale osobně moc nezvykl a raději čerpám z té anglické.--Quelhar 5. 8. 2009, 15:45 (UTC)
ok, díky za odpověď. :-) --Fandas 6. 8. 2009, 07:13 (UTC)
Jo a ještě jsem chtěl navrhnout, že bychom se nějak domluvili a rozdělili by jsme si editace. Ty třeba LM a ja EL, ale samozřejmě to záleží jen na tobě. Jsou to vlastně tvé stránky že? Já ještě neumím dělat ty tabulky a tak jsem tu ještě pořád nováčkem a stále se učím, ale rád doplňuji výsledky. Takhle se zbytečně předháníme v editacích. Ale, pokud s tím teda budeš souhlasit, přece jenom asi budeš muset doplňovat to nasazení, protože já jsem tomu ještě pořádně neporozuměl. Co ty na to teda? :-) A rád Ti pomůžu i s jinými editacemi pokud budeš chtít ;-) --Fandas 6. 8. 2009, 15:59 (UTC)
Ja myslim, ze neni potreba se nejak domlouvat na editacich, urcite nebudu mit cas vzdycky doplnovat nove vysledky hned jak se odehraji (uz proto, ze obcas jsem sam na stadionu) a stejne tak ty asi nebudes kazdy hraci den u internetu. Takze edituj, jak chces a jestli napriklad dnes budes mit cas az do pulnoci doplnovat vysledky EL, tak to klidne delej, ja budu posleze doplnovat tabulku nasazenych a nenasazenych :o)--Quelhar 6. 8. 2009, 16:42 (UTC)
ok, tak jak myslíš. :-) Taky Tě mrzí vyřazení Slavie? Koukal jsem, že ty jsi fanouškem právě Slavie tak to Tě vyřazení musí hodnět mrzet co? Já sice fanouškem SLavie nejsem, ale postup jsem jí také přál. Přece jenom to je momentálně nejlepší klub ČR a mohla v LM dosáhnout dobré výsledky. I Sparta skončila, škoda. Tak doufám, že aspoň něco v té EL když už tam máme 5 zástupců :-) Jinak pokud Ti vadí, že Ti tady spamuji diskuzi tak to to klidně řekni a já odfrčím ;-) --Fandas 6. 8. 2009, 17:16 (UTC)
Nj, vcera to bylo hodne velke zklamani :o( Spamovani diskuze mi nevadi, ale meli bychom respektovat, ze Wikipedie neni diskuzni forum.--Quelhar 6. 8. 2009, 18:11 (UTC)

Vkládání obrázků[editovat zdroj]

Ahoj, plsky nevíš jak se dá na wikipedii vkládat obrázky? Četl jsem v nápovědě, že nejdříve jej musíš nahrát do Wikipedie Commons, ale to se mi nepodařilo. Vůbec tomu nerozumím. Mohl by jsi mi plsky poradit? --Fandas 23. 8. 2009, 18:53 (UTC)

Sam jsem jeste na wiki zadny obrazek neuploadoval, urcite je to vysvetlene v napovede, tak bych se ridil tim. Nejvetsi problem je s autorskymi pravy.--Quelhar 19. 8. 2009, 20:46 (UTC)
Je to tam popsané, ale já to nechápu a nevím co s tím.. :-( Chtěl jsme přidat na stránky popisující nějaký klub jeho logo jako to mají např. v anglické wikipedii jenže právě nevím jak vložit obrázek. :-( Mno zkusím se zeptat správců zda by mi nějak nepomohli. Díky za odpověď! --Fandas 23. 8. 2009, 18:52 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Za skvělý a kvalitně ocitovaný článek Kauza Bohemians ti "uděluji" wikikytku :) Jsem rád že umíš nejen výborně diskutovat. (na matfyzáka až překvapivý společenský výkon ;)) just kidding --Jakubisko 7. 10. 2009, 20:13 (UTC)

Děkuju (Diskuze na webu za společenský výkon příliš nepovažuju, v tom je většina matfyzáků docela zběhlá :o)) --Quelhar 7. 10. 2009, 20:28 (UTC)
Což o to, diskutovat není takový výkon, ale diskutovat tak, aby se to aspoň dalo číst...:o)) --Jakubisko 7. 10. 2009, 20:47 (UTC)