Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Petrh

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Nolanus C E 15:19, 14. 2. 2008 (UTC)

Rex Stout[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Rex Stout. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 23. 12. 2008, 07:09 (UTC)

Odkazy do cizojazyčných wikipediií[editovat zdroj]

Přátelsky Vás upozorňuji, že velké množství odkazů na en:Wiki přímo z článku Rex Stout není IMHO vůbec vhodné ** --MiroslavJosef 25. 12. 2008, 11:11 (UTC)

Děkuji za radu, nejsem si ale jist, jestli rozumím tomu proč jsou nevhodné. Jedná se o amerického autora, tudíž originály jsou v angličtině - a většina z nich má i své wiki stránky v angličtině. Odkaz považuji především za službu čtenářům, aby se jednoduše dostali k dalším informacím. Samozřejmě, že pokud by k jednotlivým románům byly stránky v češtině, tak by odkazy k anglickým verzím byly nadbytečné. Přeji hezký den. Petrh 25. 12. 2008, 20:57 (UTC)


Hostinský pivovar Moritz[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Hostinský pivovar Moritz. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. -- Mercy (|) 30. 6. 2009, 07:20 (UTC)