Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:PatasCZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 dnem od uživatele PatasCZ v tématu „Paintballgame.cz

--Kacir 24. 6. 2024, 20:03 (CEST)Odpovědět

Paintballgame.cz[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paintballgame.cz. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kacir 24. 6. 2024, 20:03 (CEST)Odpovědět

Krásný den, Děkuji Vám za upozornění. K dnešnímu dni jsem doplnil několik novách zdrojů. Doufám že, takto je článek relevantní. Bohužel více zdrojů jsme již nedohledal. Mix informací mám ze článků, internetových fór, obecné komunity, hráčů kteří se tomuto sportu věnují nebo věnovali závodně a přímo od zaměstnanců jak bývalích tak aktuálních této firmy. Dále všechny informace o založení a podobně, jsou doplněné přímo z veřejného rejstříku.
Bohužel se obávám že, více podkladů již nedohledám.
Pokud by Vás napadlo jak článek konkrétně vylepšit, jsem otevřený všem radám!
Mockrát děkuji,
Patrik --PatasCZ (diskuse) 27. 6. 2024, 16:17 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paintballgame.cz. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kacir 24. 6. 2024, 20:03 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji též za tuto konstruktivní kritiku. K dnešku jsem udělal několik úprav které doufám již splňují kritéria.
Pokud Vás napadá jak ještě vylepšit můj článek jsem otevřená radám a tipům. Udělám vše proto aby článek mohl na Wikipedii zůstat, je za ním nespočet hodin studia a dohledávání všech informací.
Děkuji s pozdravem,
Patrik --PatasCZ (diskuse) 27. 6. 2024, 16:20 (CEST)Odpovědět