Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Ondřej Kubera

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za článek Techniky duševní práce. Zvažte ale prosím oddělení informací o Davidu Gruberovi do samostatného článku. S pozdravem --Jvs 11:11, 10. 12. 2007 (UTC)

Dobrý den. Děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Díky za pochopení.--Ladin 28. 6. 2009, 17:43 (UTC)

Ahoj. Posílám malou wikikytičku za nápad a realizaci článku o skautském kroji. Hodně štěstí do budoucna a více článků se skautskou tématikou. Se stiskem levice --Martin Kotačka 10. 4. 2010, 17:52 (UTC)

  • Jé, ahoj. Jen jsem ty informace přesunul z jiné stránky do samostatného článku. Kdybys chtěl pomoct s aktualizací skautských článků, tak se mi prosím ozvi :-). Měj se krásně. --Ondřej Kubera 10. 4. 2010, 18:37 (UTC)

Nový výchovný program Junáka[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Nový výchovný program Junáka, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Elm 10. 4. 2010, 21:50 (UTC)

Nový výchovný program Junáka[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Nový výchovný program Junáka. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Podzemnik 11. 4. 2010, 11:06 (UTC)

Děkuji, doplnil jsem pár různých zdrojů o tématu pro ukázku významnosti, jen nevím, jak je vhodně zakomponovat do stránky. --Ondřej Kubera 11. 4. 2010, 12:15 (UTC)
Můžete prosím zkontrolovat? --Ondřej Kubera 21. 4. 2010, 21:15 (UTC)
Nazdar, malá rada - pokud požaduješ něco od konkrétního wikipedisty, tak mu napiš na jeho osobní diskuzní stránku. Jinak se zde o tvé redakci nemusí dozvědět, pokud by si nezařadil tvou diskuzní stránku ke sledování. --P.matel 22. 4. 2010, 09:21 (UTC)

Psychovzorec[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Psychovzorec. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 3. 8. 2012, 10:09 (UTC)