Diskuse s wikipedistou:Noira

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Agamad24 v tématu „Portál náboženství

Rezignace[editovat zdroj]

Tak jsem se rozhodl škrtnout ze správy portálu nábožensví. Už od počátku to byla chyba, že jsem do toho šel. Za jedno na to nemám tolik času, za druhé to není zcela můj obor a za třetí ho asi ani nepotřebujete. Kdyby jste se toho někdo chtěl ujmout, tak by to bylo fajn. Nenaplnil jsem si ani předstevzetí, které jsem si k tomu dal (změna vzhledu, zpravodajsvtí z liturgického života, namlouvání článků, větší dialog mezi wikipedisty, nalákat více lidí s oboru). Smažu teďka stránky ke konferenci a uložím zbytek jejich osahu. Jediné malé plus - podařilo se mi protlačit odkaz na portál na stránky www.religionistika.cz. --Juan de Vojníkov 08:37, 7. 11. 2006 (UTC)

Ár nDraíocht Féin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ár nDraíocht Féin: A Druid Fellowship. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Miraceti 10. 11. 2008, 15:30 (UTC)

Pokud rozšíříte subpahýl do přijatelného rozsahu, nemusíte ani čekat, až si toho někdo všimne a šablonu můžete bez obav odstranit sama. S pozdravem --Dingoa 11. 11. 2008, 19:21 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Heathen Hearts From Boiohaemum. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 02:33 (UTC)

Řád Thovtových svitků[editovat zdroj]

„Řád Thovtových svitků“

Dovoluji si udělit ti Řád Thovtových svitků
za tvoji neutuchající práci na zkvalitnění a přidávání článků na téma Wicca a Druidismus.
--Niusereset 20.V. MMIX, 18:23 CEST

Portál náboženství[editovat zdroj]

Chtěl bych nějak výrazněji přepracovat portál náboženství k lepšímu. Zajímá mne zda byste na tom aktivněji spolupracoval. Více a odpověď prosím zde: Diskuse_k_portálu:Náboženství#Revize_portálu. Zdraví --DeeMusil 17. 5. 2010, 16:30 (UTC)

Ahoj, všimnul jsem si že jste základala články týkající se pohanství a tak Vám oznamuji že jsem založil nový Portál:Pohanství.

S pozdravem--Agamad24 (diskuse) 16. 6. 2015, 11:52 (CET)Odpovědět