Diskuse s wikipedistou:Nick~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zp 17:59, 7. 10. 2005 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Virion. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst 08:59, 28. 9. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Červený drak. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sevela.p 14:42, 6. 3. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Chování a Prožívání. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sevela.p 16:13, 6. 3. 2008 (UTC)


Severní polokoule[editovat zdroj]

Chválím Vás za vaši práci na hesle Severní polokoule, ale Severní polokoule a Sever je něco jiného. Na severní polokouli jinak žije 90% lidské populace, přece jen je tam celá Asie. Severní polokoule je vše od rovníku na sever, ne ekonomický sever.--Mirek256 18:57, 8. 3. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:43 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:12 (CEST)