Diskuse s wikipedistou:Mnpavelka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Vítejte[editovat zdroj]

--V0lkanic (diskuse) 26. 8. 2023, 12:16 (CEST)Odpovědět

Revue 88[editovat zdroj]

@Mnpavelka Dobrý den, díky za článek Revue 88. Připojení digitalizovaných čísel časopisu je skvělé, ale bohužel tu jsou zásadní autorskoprávní otázky:

  1. Uvádíte, že jste autorem těchto časopisů, což zjevně není pravda. Už to může být důvodem k návrhu na smazání souborů.
  2. Ani Archiv Libri Prohibiti ani Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd skeny časopisů nezveřejnily pod svobodnou licencí - pokud se mýlím, prosím doplňte konkrétní odkazy na stránky, kde je to uvedeno.
  3. Již jednou Vám byl podobný soubor smazán. To by pro Vás mělo být impulzem k zamyšlení, proč se to asi stalo.

S pozdravem --Gampe (diskuse) 28. 9. 2023, 09:49 (CEST)Odpovědět

Zdravím tě Gampe. Jako člen redakce Revue 88 jsem uveřejnil čísla se souhlasem pěti základních redaktorů. Nerozumím kdo jiný by měl autorská práva než samotní autoři. Dostal jsi snad od někoho stížnost ohledně autorských práv ? Potom by nás zajímalo o koho jsem prosím tě. Brzy se redakce opět sejde, tak nám tvé informace budou velmi užitečné. Zdravím tě. Martin Pavelka - mnpavelka@hotmail.com --Mnpavelka (diskuse) 5. 11. 2023, 10:08 (CET)Odpovědět
Ještě jeden pozdrav po mé dnešním první odpovědi.
Asi je užitečné tě informovat, že scany našich 4 čísel Revue88 jsme vytvořili my sami (redaktoři R88) na základě výtisků, které jsme sami archivovali v redakci. Nejde o scany z Libri prohibici nebo z USAV, na které bychom museli mít jejich souhlas.
Připojuji jména redaktorů (můžeš si jejich jména ověřit přímo v R88), kteří současnou publikaci čísel na Wiki odsouhlasili : Vladimír Vyskočil, Roman Ráček, Petr Fiala, David Langar, Jiří Voráč a já.
Jinak, pokud jde o první smazání souboru (tvoje 3. poznámka), vysvětlil jsem si to tím, že byl o málo těžší než 15Mega.
Měj se zatím
Martin Pavelka, --Mnpavelka (diskuse) 5. 11. 2023, 13:16 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět