Diskuse s wikipedistou:Michaela simunkova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kompetence občanské[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kompetence občanské. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Taktéž Vás vítám na na Wikipedii. Je dobré, že se někdo věnuje RVP a ŠUP, když už odpověné orgány toto velmi podcenily. Chtěl bych Vás upozornit na malou chybičku: v článku Kompetence sociální a personální máte kompetence občanské. Nebudu Vám do toho zasahovat, opravte to prosím sama. Pokud nebudete něčemu rozumět, nebojte se zeptat. Rád Vám podle svých schopností pomohu. --MiF 10:52, 3. 1. 2007 (UTC)

Přeji hezký den.

Nelekněte se prosím, že byly Vaše články přetištěny tabulkou upozorňující na možné porušení autorských práv - je to ochranný mechanismus proti případům, kdy někdo do wikipedie bez svolení autora překopíruje článek z jiné internetové stránky. Pokud Vámi založené články nejsou případem porušení autorských práv, uveďte to do diskuze k článkům a klidně je vraťte do původní podoby - v případě problémů se obraťte na mne nebo třeba na někoho ze správců.

Chrupoš 11:30, 3. 1. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Klíčové kompetence, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Stejně tak všechny ostatní "kompetence". Navíc všechny tyto články jsou neencyklopedické, koukněte se prosím do nápovědy, jak má encyklopedický článek vypadat a hlavně Wikipedie:Co Wikipedie není. Díky za pochopení. --Tlusťa 11:34, 3. 1. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Interaktivní tabule, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Mimoto článek nepopisuje vlastnosti typu výrobků obecně=encyklopedicky ale jen jeden jediný typ z xterního odkazu v internetovém obchodě, takže i pokud prokážete vlastnictví autorských práv, bude v této podobě smazán jako reklamní --Horst 12:01, 2. 6. 2007 (UTC)