Diskuse s wikipedistou:Martin2008kj

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Aktron

Budete-li mít jakékoliv otázky, neváhejte se na mě obrátit na mé diskusní stránce. Můžete se také dotázat celé komunity na pro to určené stránce. S přáním příjemného zbytku dne, --Martin Urbanec (diskuse) 24. 1. 2019, 11:14 (CET)Odpovědět

Ahoj! Díky moc za článek Kostel svatého Jakuba Většího (Košťálov) v rámci soutěže Popiš památku! Moc se mi líbí a jsem rád, že nám vznikají i venkovské památky. Určitě se neboj zpracovat další kostely podobného typu ze seznamu památek. Je jich pořád ještě překvapivě značný počet nepopsaný. Kdybys potřeboval s něčím pomoci, tak se mi neboj tady na wiki napsat nebo se na mně obrátit. Díky ještě jednou! Aktron (|) 3. 2. 2019, 18:02 (CET)Odpovědět

[Popiš památku 2019] Poděkování[editovat zdroj]

Milí účastníci soutěže Popiš památku!

jste naprosto skvělí! Děkujeme Vám za dva naprosto úžasné měsíce, kdy jste dali dohromady pro českou Wikipedii přes šest set článků! České kulturní dědictví si takový zájem zaslouží a jsme rádi, že jste se do něj pustili. Pevně doufáme, že to není poslední ročník soutěže a že se zase za rok potkáme. A věříme, že Vás neopustí zájem i nadšení v editování Wikipedie!

Aktuálně budeme analyzovat články, které jste do soutěže přihlásili a připravovat výsledky soutěže, které budou v souladu s jejími pravidly předem vyhlášeny na stránkách soutěže na české Wikipedii. Oznámeny budou za nedlouhou dobu.

Ještě jednou Vám děkujeme za účast v soutěži, doufáme že Vás téma zaujalo a že památkám i Wikipedii zůstanete věrni i nadále.

S přáním příjemného editování

Jan Loužek
místopředseda spolku Wikimedia Česká republika
za organizátora a porotu soutěže

Vloženo 20. 3. 2019, 19:12 (CET) botem