Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Marek Veselý 69

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Bazi (diskuse) 28. 3. 2014, 00:28 (UTC)

Aktiv nezávislých občanů[editovat zdroj]

Ještě jednou dobrý den, ve výše uvedených odkazech, prosím, věnujte pozornost závaznému pravidlu Co Wikipedie není, zejména sekci Wikipedie není nástrojem propagace. Wikipedie jako online encyklopedie je založena na základním principu neutrality, snaží se popisovat skutečnosti jaké jsou, bez hodnocení a bez nadržování. Vaše úpravy v článku o straně Aktiv nezávislých občanů se bohužel nezdají být v souladu s tímto přístupem a bude nutné článek opravit. --Bazi (diskuse) 28. 3. 2014, 00:28 (UTC)

- neni to nastroj propagace, vzdyt jsem uvedl zdroje a aktualni informace, a hlavne uprava byla inspiraci z teto stranky https://cs.wikipedia.org/wiki/ODS --Marek Veselý 69 (diskuse) 29. 3. 2014, 01:42 (UTC)

Dobrý den, Vaše editace jsem nakonec smazal, z důvodů, které už psal kolega výše. Samozřejmě budeme rádi, pokud se budete článku dále věnovat, jen prosím dbejte na nezaujatost a ověřitelnost. Zdraví --Vojtěch Veselý (diskuse) 28. 3. 2014, 23:48 (UTC)

- nevidim zadny duvod ke smazani, neporusil jsem zadne jemenovane body (overitelnost, nadržovanost atd.) ci pravidla wiki, proto budu vracet smazanou aktualizaci, nebot, z duvodu, ktery uz jsem psal vyse vasemu kolegovi. --Marek Veselý 69 (diskuse) 29. 3. 2014, 01:42 (UTC)

Neodstraňujte prosím z článku řádně zdrojované negativní informace pod rouškou „doplnění facebookové stránky“, jak se stalo zde. Právě i takové úpravy, navíc kryté zavádějícím shrnutím editace jsou v přímém rozporu s neutrálním hlediskem. Ostraňování negativně vyznívajících informací a vkládání těch pozitivně vyznívajících postupně mění článek v nástroj politické reklamy, čemuž se na Wikipedii snažíme vyhnout. --Bazi (diskuse) 29. 3. 2014, 03:16 (UTC)