Diskuse s wikipedistou:Manic~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. Petr K. 16:17, 18. 4. 2007 (UTC)

Steve McCurry[editovat zdroj]

Děkujeme Vám za informace v článku Steve McCurry. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkujeme za pochopení. Jedudědek 16:54, 19. 4. 2007 (UTC)

Dobrý den, dělám to jako školní práci. Z toho co čtu, jako rady na všechno možný, nechápu co mám dělat pro to aby jste mi to zase (podruhé) nesmazali. Pavel Zach

--Manic 17:03, 19. 4. 2007 (UTC)

Podívejte se na některé články v Kategorie:Američtí fotografové (kam jsem již zařadil i váš článek) a pokuste se upravit tento do stejné podoby. Linky na jiné články (jako jsou již mnou přidány do úvodní věty / není nutné na vše:-) ), rozdělit článek na několik sekcí (např život / dílo / ocenění (je-li nějaké) a nebojte se, já to budu hlídat a kdyžtak to doupravím sám, takže smazání se snad obávat nemusíte.

Jo a ještě uvítání, kde najdete odkazy na různé nápovědné články

s pozdravem Jedudědek 17:19, 19. 4. 2007 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:39 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:09 (CEST)