Diskuse s wikipedistou:MPlojharova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jan Polák (diskuse) 21. 2. 2014, 07:48 (UTC)

Markéta Harasimová[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Markéta Harasimová fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Jan Polák (diskuse) 21. 2. 2014, 07:48 (UTC)

Spíše bych to formuloval takto: Povšimněte si prosím tlačítka Ukázat náhled pod editačním oknem; nakonec pak tlačítkem Uložit změny ukládejte až ty změny, které dávají smysl. --Uacs451 (diskuse) 21. 2. 2014, 07:55 (UTC)

Markéta HARASIMOVÁ[editovat zdroj]

Markéta Harasimová je česká spisovatelka, autorka úspěšných románů pro ženy. Pochází ze severomoravského Krnova. Po maturitě na obchodní akademii pracovala jako manažerka, později se začala profesionálně věnovat literatuře a proslula především jako autorka úspěšných románů pro ženy. Je vdaná a v současné době žije s manželem a několika domácími zvířaty v domku na jihu Moravy, v kraji, který jí už od dětství učaroval. Její aktuální tvorba je zacílena opět na mezilidské vztahy a problémy současné společnosti, je však více než dříve okořeněna napětím a kriminálními zápletkami. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) MPlojharova (diskuse)