Diskuse s wikipedistou:Loki.t

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý večer --Zákupák 22. 10. 2008, 18:13 (UTC)

Odpověděl jsem Ti tam kde si se ptal, mmch na české wiki fungují pro obrázky jen [[Image: nebo [[Soubor: jiné ne, proto ten obrázek nefachčil, mmch snažíme se používat jen parametr thumb, a to bez px, je to na dlouhý vysvětlování, ale zatím stačí takhle. --Horst 22. 10. 2008, 18:17 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Daniel Baránek 25. 10. 2008, 17:19 (UTC)


Děkuju za radu. snažím se to dodržovat- vím o tom jak vidno moc se my to nedaří zkusím se polepšit--Loki.t 25. 10. 2008, 17:39 (UTC)

Vážně prosím o to používání náhledu. Teď jsem ten článek o Židech ve středověku trochu upravoval a tím, že je několik vašich/tvých editací za sebou, tak nevím čeho se můžu chytnout a podívat se, co jste/jsi udělal od mé editace.--Faigl.ladislav 25. 10. 2008, 18:31 (UTC)

sorry :( nebudu do toho teď chvíli šťourat, našetřím si to a pak najednou... sorry--Loki.t 25. 10. 2008, 18:42 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Dějiny Židů ve středověku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. (ani to není česky, některým odstavcům nelze rozumět, porušujete časovou souslednost, mícháte tam i starověk a novověk. --Cinik 25. 10. 2008, 17:29 (UTC)


Ciniku! Máte li pocit že to není česky UPRAVUJTE. Nechápu o jakých "společných silách" mluvíte, tento článek je uplně nový. Snažím se zde předložit svůj názor na to co všechno by takové interaktivní encyklopedické heslo mělo obsahovat. nemyslím si že je to zbytečné.Nevím proč by se takový-vlastně rozcestník na další podrobná hesla nemohl na wiki nalézat. chápu že Vám bytostně vadí některé informace které tento článke obsahuje ale to není moje chyba. V současné době stále nejsem spokojen z temnou a střední periodou. Proto ty chyby v souslednosti. Jestli chcete pomoc můžete se podívat na vrcholný středověk.--Loki.t 25. 10. 2008, 17:47 (UTC)

Hlavní jmenný prostor neslouží k tomu, abyste "zde předkládal svůj názor na to co všechno by takové interaktivní encyklopedické heslo mělo obsahovat". To si cvičte na soukromém či hlavním pískovišti. Stav, v němž se momentálně daná stránka nachází je zcela nepřijatelný, a to nikoliv kvůli nějakým informacím, ale pro nedostatky, které jsem shrnul výše. S pozdravem --Cinik 25. 10. 2008, 18:06 (UTC)

Jste li schopen z voleje visipat lepší verzi takhle rozsáhlého tématu prosím. To co tam je je torzo důležitých informací a osob ze středověkých židovských dějin. Není to perfektní ale to nejsme nikdo, dychtivě očekávám Vaše úpravy které pomohou k srozumitelnosti přehlednosti nebo čitelnosti hesla--Loki.t 25. 10. 2008, 18:16 (UTC)

Jak to tady (ne)má chodit[editovat zdroj]

Omlouvám se, že zas otravuju, ale chtěl bych Tě poproti, jestli by sis takovéto poznámky o pitomcích příště mohl nechat pro sebe. Možná to nevíš, ale za takovéto osobní útoky je možné zablokovat možnost editace. Věřím, že už se to příště nestane. --Daniel Baránek 25. 10. 2008, 19:23 (UTC)
To měla být ironie myslel sem to na sebe.--Loki.t 25. 10. 2008, 19:33 (UTC)

V tom případě jsem to špatně pochopil, za což se omlouvám, každopádně by bylo lepší, kdyby se tady takové výrazy nevyskytovaly vůbec. Není to vůbec ničemu ku prospěchu. Dík za pochopení. --Daniel Baránek 25. 10. 2008, 19:46 (UTC)

Nehodnotný článek[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Rabínský judaismus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --bab_dz 25. 10. 2008, 21:36 (UTC)

Ahoj, snad Ti nebude vadit, když Ti poskytnu pár rad do začátku:

  • Zkus se podívat na stránku Wikipedie:Vzhled a styl, kde je napsáno, jak by měl vypadat článek. Tzn. píšu článek o televizi, takže první věta bude: „Televize (tzn. tučně) je přístroj, ve kterém se pohybují obrázky.“
  • Články nezačínej nadpisem, úvod má obsahovat jasnou definici, o čem celý článek bude. Nepokládej v textu článku různé otázky jako zde, jak vypadá encykloepdický styl se můžeš dočíst na stránce Wikipedie:Encyklopedický styl
  • Když zakládáš nový článek, přidej prosím do něj kategorie (taková věc, která sdružuje články stejného tématu, blíže viz Wikipedie:Kategorie; příklad kategorie je třeba zde) a interwiki (aby jsi se mohl přepínat mezi různými jazykovými verzemi wikipedie, viz Nápověda:Mezijazykové odkazy)
  • Jakmile jednou uložíš do wikipedie text, měl by už mít konečnou podobu - nepočítej moc s tím, že tam napíšeš základní pojmy a někdo jiný to doplní; raději text zkrať na pár vět, ale aby se dal číst, aby to nebyl žádný výčet něčeho, co nezasvěcenému a tématu neznalému čtenáři nic neříká

Zatím takhle, kdyby jsi měl s něčím problém, klidně se na mě obrať. Měj se, --Podzemnik 26. 10. 2008, 12:10 (UTC)