Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Lanyz-peto5644

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Sumivec 14. 11. 2009, 11:46 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Marek Ženíšek. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Sumivec 14. 11. 2009, 11:41 (UTC)

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Sumivec 14. 11. 2009, 17:50 (UTC)

Dobrý den. Vytvořil jsem příspěvek [1] a použil se slovním svolením životopis člověka, o němž je daná stránka. Ovšem ten byl označen jako plagiát a také předmět toho článku nesplňuje podmínky významnosti. Chtěl bych Vás požádat o smazání tohoto mého příspěvku, resp. stránky: [2]. Děkuji. V brzké době nastuduji všechny podmínky významnosti a cp a snad se mi podaří vytvořit pěknou stránku ;). --Lanyz-peto5644 14. 11. 2009, 19:21(UTC)