Diskuse s wikipedistou:Kostroun

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Petr Kinšt v tématu „Hvožďany

--Horst (diskuse) 9. 1. 2016, 19:13 (CET)Odpovědět

Hvožďany[editovat zdroj]

Dobrý den, článek o Hvožďanech jsem upravil já. Prosím, abyste příště zvážil používání výrazů jako „mi vše zpřeházel“, „paskvil“ a „zničil“. Článek není Váš, přečtěte si stránku Vlastnění článků. V článku jsem pouze udělal drobné typografické úpravy (nevhodné mezery, zkratky a velikosti obrázků) a změny v souladu s dohodnutými pravidly (viz WikiProjekt České obce). Pokud jde o obrázky, není-li k tomu výjimečný důvod, velikost obrázků se nedefinuje přesnými rozměry, ale klíčovým slovem thumb. Přesun obrázků na samostatný řádek pouze zlepšuje čitelnost zdrojového textu článku, ale zobrazení výsledného článku neovlivňuje.

Šablonu Upravit jsem vložil, protože článek obsahuje neencyklopedické části. Jsou to především historie jednotlivých rodin (encyklopedicky nevýznamné), seznam padlých (encyklopedicky nevýznamné) a tvrzení doložená výpovědí pamětníka (jsou neověřitelná). Takový text snad může být na Wikiknihách, ale do encyklopedie nehodí. Tabulka se soupisem poddaným je příliš široká a jednotlivé roky nejsou správně seřazené. Odkazy na zdroje k oběma tabulkám navíc jen tak plují v prostoru za nimi.

Z uvedených důvodů jsem opět odstranil pevně definované rozměry obrázků a vrátil šablonu upravit.--Petr Kinšt (diskuse) 13. 2. 2016, 10:52 (CET)Odpovědět