Diskuse s wikipedistou:Karolína

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte mezi editory svobodné encyklopedie Wikipedia! Děkujeme za Vaše první příspěvky o antikoncepci a erekci, jsou kvalitní. Nadále editujte s odvahou a kdybyste potřebovala jakoukoli radu, obraťte se třeba na Wikipedie:Potřebuji pomoc nebo mou diskusní stránku. Ještě pár užitečných textů doporučím Vaší pozornosti: používání kategorií a interwiki. Těšíme se na další spolupráci! --Egg 23:44, 12. 1. 2006 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Epilepsie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 15:22, 19. 1. 2006 (UTC)

Obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --che 20:31, 18. 6. 2006 (UTC)

Díky za upozornění na tenhle obrázek Typy nitroděložních tělísek, já tady s tou licencí nevím, už jsem to dlouho měla v počítači, zřejmě jako součást nějakého výukového materiálu. Smazat to nebude problém, já si nasbírám nějaká vlastní tělíska :-), ale jak to tedy smazat? Ostatní nahrávané obrázky jsou fakt moje. Dík --Karolína

Pokud nevíte, odkud je, asi bude opravdu nejlepší ho smazat – k tomu stačí do popisu vložit cosi jako {{smazat|neznámý zdroj}} a někdo to časem odstraní. Za jiné obrázky a texty díky, těším se na další. --che 21:27, 18. 6. 2006 (UTC)

asi první wikisvatba[editovat zdroj]

Úplně čistě čirou náhodou jsem se dostal na Vaši stránku a tam se dočítám, že kolegyně „Je svobodná, ale chystá se na svatbu s Wikipedistou jménem MaT“. To pokud vím (a jsem tu už od května 2004) by byla asi první wikisvatba - dejte prosím vědět, abychom se všichni rádi mohli přetrhnout s gratulacemi. Mnoho zdaru, -jkb- 22:17, 16. 8. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 00:17, 8. 4. 2007 (UTC)