Diskuse s wikipedistou:Kacka33

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 měsícem od uživatele Richard Sekerak (WMCZ) v tématu „Pozvánka do Mikrosoutěže Ohrožené stavby

Poděkování za účast v Soutěži Chráněná území[editovat zdroj]

Vážení fotografové a fotografky,

rádi bychom vám touto cestou poděkovali za účast v letošní fotografické Soutěži Chráněná území. Velmi nás těší hojná účast a mnoho zajímavých fotografii, které jste v průběhu července a srpna nahráli na Wikimedia Commons.

Do soutěže se zapojilo celkem 44 fotografů a celkový počet soutěžních fotografií byl 110. Na základě vašeho zájmu jsme se rozhodli, že pro vás budeme měsíční fotografické soutěže připravovat častěji. Už teď vám můžeme prozradit, že na příští rok plánujeme další tři měsíční soutěže a k tomu i jednu mezinárodní.

Pokud rádi fotíte a soutěžíte, tak se můžete zapojit do další fotografické soutěže – Czech Wiki Photo 2022, která potrvá až do konce října. Aby vám neunikly žádné novinky, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Děkuji za účast a hezký den, Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 21. 9. 2022, 18:42 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do soutěže Wiki Loves Earth Czechia 2023[editovat zdroj]

Registrujte se na Komunitní Wikikonferenci 2023[editovat zdroj]

Téma příští fotografické soutěže[editovat zdroj]

link=https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech%20Wiki%20Photo Czech Wiki Photo 2023
link=https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech%20Wiki%20Photo Czech Wiki Photo 2023

Dobrý den,

spolek Wikimedia ČR plánuje v září 2023 uspořádat další fotografickou soutěž. Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli vyzvat k zapojení do diskuse o tématu soutěže. Budeme moc rádi vaše tipy a názory, které z navrhovaných témat Vám přijde nejlepší, a které by Vás bavilo fotit.

Zapojte se do diskuse o tématu soutěžte

Dále bychom Vám chtěli dát na vědomí, že až do 31. října 2023 máte možnost zapojit se do naší hlavní fotografické soutěže Czech Wiki Photo 2023, kterou pro Vás letos pořádáme už po páté. Pro nejlepší fotografy máme připravené hodnotné ceny. V lednu 2024 nejlepší fotografie vystavíme a uspořádáme vernisáž. Více se dozvíte na stránkách soutěže Czech Wiki Photo 2023.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 7. 8. 2023, 14:36 (CEST)Odpovědět

Pozvánka do Mikrosoutěže mosty 2023[editovat zdroj]

Dobrý den,

Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli pozvat do Mikrosoutěže mosty 2023, která právě začala!

Jedná se o fotografickou soutěž zaměřenou na focení mostů a podobných konstrukcí. Fotit lze právě dostavěné mosty, mosty v havarijním stavu, mosty před demolicí, mosty ve stádiu výstavby i mosty, které svou funkci už nějakou dobu plní. V tomto ohledu se focení meze nekladou!

Do soutěže lze přihlásit až pět fotografií. Pro autora nejlepší fotografie máme skvělou cenu, díky které bude moct své fotografie udělat ještě lepší! Každý, kdo se zapojí od nás dostane virtuální „medaili“ (Uživatelské vyznamenání vytvořené právě pro tuto událost.). Soutěž potrvá až do 8. října, více informací včetně pravidel naleznete na stránce Mikrosoutěž mosty 2023.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 23. 8. 2023, 23:39 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Soutěže Československo[editovat zdroj]

Poslední týden Soutěže Československo[editovat zdroj]

Ponožky, které můžete vyhrát

Těšíme se na Vaši účast,

--janbery (diskuse) 5. 12. 2023, 12:09 (CET)Odpovědět

Pozvánka k diskusi a do soutěže Wiki Loves Folklore[editovat zdroj]

Dobrý den,

spolek Wikimedia ČR plánuje uspořádat další fotografickou soutěž, která bude probíhat od 26. února do 7. dubna 2024. Na základě vaší účasti v některé z předchozích fotografických soutěží bychom Vás chtěli vyzvat k zapojení do diskuse o tématu soutěže. Budeme moc rádi vaše tipy a názory, které z navrhovaných témat Vám přijde nejlepší, a které by Vás bavilo fotit.

Zapojte se do diskuse o tématu soutěžte

Dále bychom vás chtěli informovat, že až do 31. března 2024 se můžete zapojit do mezinárodní soutěže Wiki Loves Foklore. Do soutěže lze přihlásit i fotky pořízené v minulých letech, důležité je datum nahrání na Commons. Více o soutěži nalezenete na stránkách soutěže.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 12. 2. 2024, 19:22 (CET)Odpovědět

Pozvánka do Mikrosoutěže Ohrožené stavby[editovat zdroj]

Dobrý den,

Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli pozvat do Mikrosoutěže Ohrožené stavby, která právě začala! Jedná se o fotografickou soutěž zaměřenou na focení budov, kterým hrozí demolice z důvodu zanedbané údržby nebo změny v územních plánech.

Do soutěže lze přihlásit až pět fotografií. Pro dva vítěze máme připravené hodnotné ceny. Každý, kdo se zapojí od nás dostane virtuální „medaili“ (Uživatelské vyznamenání vytvořené právě pro tuto událost.). Soutěž potrvá až do 7. dubna, více informací včetně pravidel naleznete na stránce Mikrosoutěž Ohrožené stavby.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 28. 2. 2024, 18:53 (CET)Odpovědět