Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Jhunat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zdenekk2 10. 1. 2012, 07:03 (UTC)

Muzeum Křišťálový dotek[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte šablonu copyvio, pokud nejste autorem zkopírovaného textu nebo pokud nemáte svolení autora k jeho volnému šíření. S pozdravem--Zdenekk2 10. 1. 2012, 14:02 (UTC)

Dobrý den, jsem autorem zkopírovaného textu a ten původní text napsal Ivo Chrástecký a od něho jsem měl povolení ho použít (osobně se známe). Tak teď nevím co s tím? Stejně tak jsem vytvořil i ty ostatní části článku. Tak jsem to obnovil, snad je to vyjasněné, nechtěl bych porušovat dané práva a povinnosti. S pozdravem JH

Vyjasněné to v žádném případě není - nikdo na Wikipedii nemůže vědět zdali si nevymýšlíte a mluvíte pravdu - to není nedůvěra, to je nemožnost ověřit, že mluvíte pravdu. Autor musí postupovat podle návodu, tedy zaslan na WIKIPEDIA:OTRS e-mail se svým výslovným povolením k uveřejnění svého textu na Wikipedii. Jinak zde tento text nemůže zůstat. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 10. 1. 2012, 15:23 (UTC)
Dobrý den, jak píše kolega výše, je potřeba, aby z uvedené internetové adresy poslali povolení dle podmínek OTRS, poté bude text obnoven. S pozdravem--Zdenekk2 10. 1. 2012, 15:30 (UTC)

Chápu, poslal jsem mail. Teď, po té co si ho přečtete (schválíte) tak ho uvolníte?

S ohledem na ochranu osobních údajů má k systému OTRS přístup jen omezený počet editorů, takže je potřeba trošku trpělivosti. Ale hned jak to některý z nich zkontroluje mělo by dojít k obnově. Jedudědek 10. 1. 2012, 15:45 (UTC)