Diskuse s wikipedistou:Jankonas

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chtěl bych vás upozornit, že vaše úpravy v tomto článku neodpovídají tomuto Wikipedie:Vzhled a styl, Wikipedie:Ověřitelnost a tak trochu i proti Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu. Protože jste přidat dost informcaí, tak jsem tam dal prozatím šablony {{Upravit - sport}} a {{Ověřit}}; a nevrátil to zpět. Zagothal 26. 10. 2010, 16:37 (UTC)

Určitě na první pohled se může zdát, že jednám zaujatě ale bmx se věnuji už přes sedm let a trochu sleduji českou scénu. Ale i tak bych ocenil vaše názory co bych měl upravit, nebo konkrétně jakou část. V předchozí verzi jsem našel pár překlepů. Místo průměru kola byl udáván poloměr, což by neodpovídalo v zadaných jednotkách. A zároveň obsah byl velmi krátký, proto jsem se rozhodl o úpravu. Jankonas 26. 10. 2010, 21:39 (UTC)

Je dobře, že jste se nebál to přepsat, jen tak dále.
Abych byl konkretnější, napíši pár připomínek:
  1. Stránka nemá žádný zdroj informací. (viz Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Reference#Co zdrojovat)
  2. Je tam hodně textu, který je psán dost neencyklopedickým stylem (například: Stejně tak i pohled lidí na malá kola se mění, nedávno si ještě většina lidi klepala na hlavu, na čem to ty mladí jezdí, zda nemají na normální kolo a proto jezdí na dětském, ale i to se už pomalu stává minulostí.). Doporučuji si přečíst Wikipedie:Encyklopedický styl a Wikipedie:Vzhled a styl.
  3. Chybí tam vnitřní odkazy (takzvané wikilinky, viz [[Wikipedie:Průvodce (odkazy)]). Výrazy jako adrenalinový sport, olympiáda či rampa by si linky jistě zasloužily.
  4. Trochu mi vadí (a mnohým by vadilo více) to, že celé je to psané ze vnitř hnutí ne neutrálně (viz Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu).
S pozdravem Zagothal 27. 10. 2010, 14:28 (UTC)