Diskuse s wikipedistou:Jakub Maule

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Svenkaj v tématu „Komentář k článku Ohnivý vítr

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ohnivý vír. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 1. 7. 2022, 15:35 (CEST)Odpovědět

Komentář k článku Ohnivý vítr[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za rozumný postoj k článku Ohnivý vír, který jste vytvořil. Bude v krátké době smazán.

Protože je jasné, že jste článek vytvářel v dobrém úmyslu, pouze s nedostatkem zkušeností, dovolte několik osobních komentářů:

  • Vytvořit dobře nový článek není pro začínajícího Wikipedistu snadné, protože je třeba vyhovět řadě pravidel a zvyklostí. Proto se často stává, že nové články začínajícího wikipedisty jsou z formálních důvodů smazány, i když téma může být vhodné a zajímavé. Nenechte se odradit!!!
  • I zkušení wikipedisté si nové články nebo rozsáhlejší redakce připravují na tzv. uživatelském Pískovišti. Podívejte se na Nápověda:Pískoviště a takové Pískoviště si založte. Na něm můžete libovolně experimentovat, aniž by někdo do Vaší práce zasahoval. Až když považujete přípravnou práci za hotovou, můžete nový článek nebo úpravu stávajícího článku zveřejnit.
  • Základním principem Wikipedie je, že zde uváděné informace musí být ověřitelné, je třeba uvádět zdroje, odkud informace pocházejí. Přečtěte si podrobně Wikipedie:Ověřitelnost
  • Bylo by toho víc, ale nechci přetěžovat počátečními informacemi. Tyto jsou nejdůležitější. Podívejte se, jak jsou formálně uspořádány články, které se věnují podobnému tématu, jako je to, které chcete zpracovávat.
  • A hlavně – nebojte se ptát se, zejména těch, kteří se věnují podobným tématum (ptejte se i mne na mé diskusní stránce, považujete-li to za vhodné). Wikipedie je v tomto směru velmi vstřícné prostředí.

Zdraví a hodně vytrvalosti přeje--Svenkaj (diskuse) 1. 7. 2022, 16:04 (CEST)Odpovědět