Diskuse s wikipedistou:Irena Smržová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 08:26 (UTC)

Zdravím. Zašlete prosím mail s povolením podle návodu na stránce WP:OTRS z adresy muzea. Jedině tak může být doloženo, že text nebyl do Wikipedie vložen neoprávněnou osobou. Ještě Vás prosím o totéž potvrzení k nahraným fotkám, které se také nacházejí na webu muzea. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 13:01 (UTC)

A bylo by dobré vyřešit duplicitu článků Muzeum Nové Strašecí vs. Městské muzeum (Nové Strašecí). Na jedno téma by tu měl být jeden článek, záleží tedy, jaký je správný název. --Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 13:03 (UTC)

Dobrý den, ahoj, chci se zeptat, na jakou e-mailovou adresu mám zaslat potvrzení, že opravdu články a fota jsou z našeho muzejního webu? Pracuji v muzeu v Novém Strašecí několik let a rádi bychom měli tady na wikipedii také zmínky o našem muzeu. Děkuji. Irena Smržová -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Irena Smržová (diskuse)
Přemístil jsem Váš dotaz sem, ať je to na jednom místě. Adresa je uvedena nahoře na stránce WP:OTRS: info-cs@wikimedia.org. --Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 13:21 (UTC)
OK, v pořádku. Jinak oba články jsem sloučil dohromady pod název Muzeum Nové Strašecí. --Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 14:26 (UTC)