Diskuse s wikipedistou:Ht1961

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v řadách wikipedistů. Uvítal Vás už Beren na stránce uživatele z IP adresy, kterou jsem před chvílí smazal jako nepotřebnou. Chtěl bych ještě upozornit, že na své stránce nemusíte uvádět svou e-mailovou adresu (lákavé sousto pro roboty i lidi sbírající adresy pro spamování). Pokud jste v registraci vyplnil svůj e-mail a zaškrtl políčko, že chcete dostávat e-maily, tak Vám každý může napsat, ale zároveň se nikdo nedoví, jaká je Vaše adresa. Daný člověk jen vyplní formulář a Wikipedie ho sama odešle na Vámi uvedenou adresu. Pokud byste naopak Vy cítil potřebu někomu takto napsat, tak se podívejte na stránku onoho wikipedisty a pak v levém sloupečku klikněte na "Poslat e-mail". Ale většinou stačí napsat na diskusní stránku onoho uživatele a při jeho dalším přístupu na Wikipedii se mu udělá nahoře oranžové upozornění, že má nějakou zprávu. Což hned uvidíte, až se přihlásíte, protože budete upozorněn na tento můj příspěvek na Vaší diskusní stránce. --Luděk 07:13, 15. 1. 2005 (UTC)

Mohu se zeptat, proč vytváříte seznam minerálů? Ten to seznam je generován automaticky pomocí Kategorie:minerály. Nechtěl bych, abyste dělal zbytečnou práci, ale možná jsem nepochopil Váš plán. --Postrach 10:41, 16. 1. 2005 (UTC)

Taky se ptám to samé co nahoře Postrach. Navíc, pokud by seznam měl tůstat, bylo by vhodnější dát tam tzv. Kompaktní obsah. -jkb- 11:25, 16. 1. 2005 (UTC)

Nechtěl bych Vás do něčeho nutit, ale připadalo by mi smysluplnější umístit informace o zinku (či jiném elementárním prvku) na zvláštní stránku jako samostané heslo. Vaše informace jsou značně obsháhlé a myslím, že by si samosatné heslo zasloužily. Stránka zinek jako prvek v periodické soustavě by podle mne měla poskytnout základní informaci o chemických vlastnostech a použití zinku a připadá mi, že informace o minerálu zinku jsou zde příliš speciální. Případný čtenář by se asi raději nasměroval přímo na stránku zinek - minerál, pokud by měl zájem se dozvědět něco o mineralogii, zatímco informace o chemických vlatnostech zinku by hledal na původní stránce zinek. S pozdravem --Karel 23:19, 30. 1. 2005 (UTC)

Po Vaší kladné reakci na oddělení zinku jako minerálu a chemického prvku jsem se pokusil vytvořit jednak rozcestník a dále přesunout Vaše informace o minerálu na nově vzniklou stránku. Pokud byste měl k těmto změnám nějaké námitky, není problém vrátit vše do původního stavu. S pozdravem:--Karel 21:56, 1. 2. 2005 (UTC)

Dobrý den, jsem trochu v rozpacích nad tímto Vaším článkem, který nedává čtenáři dostatek informací (možná je to moje chyba, ale dalo mi velkou práci první slova vůbec pochopit). Dal jsem k němu proto šablonu {{Upravit}}. Prosím zvažte, zda by nebylo článek dobré doplnit, případně sloučit s článkem Jód. Děkuji za Váš čas. --Beren 21:30, 26. 8. 2005 (UTC)

Přivítání po dovolené[editovat zdroj]

Tak jste se zas po delší odmlce vrátil a to je dobře. Mineralogie si žádá další články a já si myslím, že váš abstinenční syndrom absťák byl stejně silný jako můj a donutil vás k návratu i přes přetrvávající pochybnosti o kvalitě některých "aparátčiků". Tak ještě jednou - vítejte!--Karel 22:39, 29. 11. 2005 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Abchazit. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 06:08, 30. 11. 2005 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Jód (minerál). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 13:53, 9. 12. 2005 (UTC)


Jednotný formát článku[editovat zdroj]

Zdravím , koukám, že píšeme stejné články, tak bych se chtěl domluvit na jednotném stylu, abychom se neustále pak nepřetahovali a needitovali si mezi sebou stránky. Osobně bych navrhoval členění jak jsem již udělal já př azbest či korund ale není to podmínkou. Jsem otevřen diskuzi a rád bych znal Váš názor. --Chmee2 21:11, 4. 2. 2006 (UTC)

opětovně zdravím, koukám že plánujete předělat obecně minerál, jenom bych chtěl upozornit, že některé věci jsou již napsány, jako tvrdost, štěpnost, atd. Nevím jestli máte v plánu přepisovat vše, ale kdyžtak tady jsou základy, co se tam dají dát do fyz. vlastností --Chmee2 00:15, 12. 2. 2006 (UTC)

Podívejte se na diskusi k šabloně geo, prosím.--A.Vítek 21:24, 4. 2. 2006 (UTC)

Formát článků[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o strukturovanější formát mineralogických článků, po vzoru článku Baryt. Také by neškodilo dělat více wiki odkazů. Zatím musím na všechny vaše články dávat šablonu upravitGeolog, protože nejsou strukturované, jsou kvůlit tomu poměrně nepřehledné a neobsahují mineralogickou šablonu, celé věty ani wiki odkazy. Díky, Pasky 14:01, 25. 2. 2006 (UTC)

WikiProjekt Mineralogie[editovat zdroj]

Vážený kolego, založil jsem WikiProjekt Mineralogie. Velice bych si cenil, kdyby ses stal účastníkem a přispěl k vylepšení české Wikipedie i v této oblasti. --MiF 10:04, 4. 1. 2007 (UTC)

Nováček[editovat zdroj]

„Nováček“

Milý kolego (milá kolegyně), rád bych ti jménem zdejší komunity vyjádřil poděkování za věrnost Wikipedii. V současné době jsi „Nováček“ za více než 200 editací a 1 měsíc působení mezi námi. Díky a jen tak dál. --Krvesaj 3. 8. 2008, 15:20 (UTC)