Diskuse s wikipedistou:Hrusjan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Mario7 (diskuse) 24. 12. 2013, 19:22 (UTC)

Fotografie V. Turka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za článek o V. Turkovi. Ten jeho portrét jste fotografoval Vy? Potřebovali bychom dořešit licenci... Děkuji, --Svajcr (diskuse) 28. 12. 2013, 06:41 (UTC)

Dobrý den, přednostně se chci velice omluvit za dlouhé prodlení s odpovědí. Jedná se o fotografii na kterou má dědická práva dcera Václava Turka, kterou jsem byl pověřen o založení stránky o něm. Rád bych se Vás tedy zeptal, jakým způsobem je možné doložit vlastnické právo jak pro fotografii pana Turka tak i pro jeho tvorbu, která byla smazána z wikimedia commons. Mockrát děkuji za odpověď a ještě jednou se omlouvám za opožděnou reakci, zajisté se polepším. --Hrusjan (diskuse) 18. 2. 2014, 22:22 (UTC)

Václav Turek[editovat zdroj]

Dobrý den, můžete prosím do článku doplnit zdroj (příp. zdroje), ze kterého jste čerpal při psaní celého textu? Domnívám se, že odkazovaná stránka systému abART neobsahuje veškeré informace (texty), které jsou v článku. Rovněž se omlouvám za neznalost Vámi uvedené publikace (Historická krajina severního Prácheňska), ale nepodařilo se mi zjistit, jakou souvislost by měla s V. Turkem mít? Děkuji Vám za pochopení, s pozdravem --Krochoman (diskuse) 4. 5. 2014, 19:14 (UTC)